Οι Ιρλανδοί ζουν το όνειρό τους στην «Opap Arena» (vids)

Οι Ιρλανδοί ζουν το όνειρό τους στην «Opap Arena» (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 21:04 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:32 - 14.08.2024

Λίγο πριν τη σέντρα στο ματς Ελλάδα - Ιρλανδία στην «Opap Arena» οι φίλαθλοι των γηπεδούχων «πρασίνισαν» το χώρο γύρω από το γήπεδο.

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται απόψε (16/6,21:45, Alpha, Novasports Prime) την Ιρλανδία στην «Opap Arena» για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Η «γαλανόλευκη» που κάνει... ποδαρικό σε επίσημο αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει ως μόνο στόχο τη νίκη για το 2/2. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με Γαλλία και Ολλανδία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται απώλεια βαθμών κόντρα στην Ιρλανδία, αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας θα έχουν τη στήριξη του κόσμου σε αυτό το κρίσιμο ματς, καθώς περίπου 20.000 φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην «Opap Arena» και να σπρώξουν τους διεθνείς στην νίκη. 

Με τη δική τους φωνή από την άλλη θέλουν να εμψυχώσουν τους Ιρλανδούς οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων. Περίπου 3.000 θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου για να στηρίξουν τη δική τους εθνική ομάδα. 

Οι φίλαθλοι των Ιρλανδών το ζουν στο έπακρο και «πρασίνισαν» την «Opap Arena» περίπου δύο ώρες πριν τη σέντρα τις αναμέτρησης. Τραγουδούν συνθήματα, πίνουν, φωτογραφίζονται με τη σημαία της χώρας του έξω από το γήπεδο και περιμένουν πως και πως το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα. 

Πογέτ για τη μη κλήση Φορτούνη, Δουβίκα: «Αν οι επιλογές είναι καλές και όλα πάνε καλά είσαι καλός προπονητής, αν όχι είσαι θα το ξέρουμε σε 5-6 μέρες»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

19:04 - 12.06.2023

Πογέτ για τη μη κλήση Φορτούνη, Δουβίκα: «Αν οι επιλογές είναι καλές και όλα πάνε καλά είσαι καλός προπονητής, αν όχι είσαι θα το ξέρουμε σε 5-6 μέρες»

Ο Γκουστάβο Πογέτ στις δηλώσεις που έκανε μίλησε για την υπόθεση της μη κλήσης του Φορτούνη και του Δουβίκα και ανέφερε πως ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα κρίνονται οι επιλογές του.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία

Την ενδεκάδα της Ελλάδας για το ματς κόντρα στην Ιρλανδία γνωστοποίησε ο Γκουστάβο Πογέτ. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, έχοντας ως προωθημένους τους Παντελή Χατζηδιάκο και Κωνσταντίνο Μαυροπάνο. Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται ο Κώστας Τσιμίκας από τα αριστερά και ο Τζορτζ Μπάλντοκ από τα δεξιά. Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, Δημήτρης Κουρμπέλης και Πέτρος Μάνταλος θα αποτελούν τους παίκτες που θα την συνθέτουν, έχοντας μπροστά τους τους Γιώργο Μασούρα, Τάσο Μπακασέτα και Δημήτρη Πέλκα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Παυλίδης.