«Σάρωσε» στην τηλεθέαση ο αγώνας Ελλάδα - Ιρλανδία

Οι παίκτες της Ελλάδας χειροκροτούν τον κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης»

i

© Intime

«Σάρωσε» στην τηλεθέαση ο αγώνας Ελλάδα - Ιρλανδία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:43 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 14.10.2024

Την πρώτη θέση στην prime time ζώνη της τηλεθέασης κατέλαβε η αναμέτρηση Ελλάδα - Ιρλανδία, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από τον Alpha.

Ένα ακόμα τρίποντο πρόσθεσε η Ελλάδα στη συλλογή της, αφού το βράδυ της Κυριακής (13/10) επικράτησε της Ιρλανδίας για το Nations League. Η ομάδα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς έδειξε μία πολύ καλή εικόνα και τελικά επικράτησε με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», μπροστά σε πάνω από 30 χιλιάδες κόσμους.

Εκτός από το γήπεδο, η Εθνική «σάρωσε» και στην τηλεθέαση. Συγκεκριμένα, ο αγώνας Ελλάδα - Ιρλανδία κατέλαβε την πρώτη θέση στην prime time ζώνη, προσπερνώντας με διαφορά το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Η αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 39,6 % ενώ στο δυναμικό κοινό αυτό ήταν 39,4%..

Ρεκόρ προσέλευσης στο Ελλάδα - Ιρλανδία: Πόσα εισιτήρια κόπηκαν

Το βράδυ της Κυριακής (13/10), η Ελλάδα υποδέχτηκε την Ιρλανδία στο Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική του Nations League και επικράτησε με 2-0 χάρη στο γκολ του Μπακασέτα και του Μάνταλου. Κάπως έτσι η Εθνική έκανε το 4/4 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με δώδεκα βαθμούς. Η Αγγλία είναι στη 2η θέση, επικρατώντας νωρίτερα με 2-1 τη Φινλανδία στο Ελσίνκι, η Ιρλανδία είναι τρίτη με τρεις βαθμούς και η Φινλανδία τελευταία χωρίς βαθμούς.

Επόμενο παιχνίδι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι στις 14 Νοεμβρίου απέναντι στην Αγγλία στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική. Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο μεταξύ τους ματς η Εθνική πήρε τεράστια νίκη με 2-1 στο Γουέμπλεϊ. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκαν πάνω από 30 χιλιάδες φίλαθλοι, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ανακοινώνει sold - out, λίγες ώρες πριν το ματς με τους Ιρλανδούς. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το πρώτο στην Ελλάδα μετά τον θάνατο του 31χρονου Μπάλντοκ και οι υποστηρικτές της «γαλανόλευκης» θέλουν να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» βρέθηκαν 30.253 φίλαθλοι προκειμένου να υποστηρίξουν από κοντά την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αυτή ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου, όσον αφορά τα παιχνίδια του Nations League, μιας και το μοναδικό ματς που συγκέντρωσε περισσότερους φιλάθλους ήταν αυτό μεταξύ Φινλανδίας κι Αγγλίας. Στο Ελσίνκι παρευρέθηκαν 32.411 οπαδοί.