Με Γκαγκάτση η προπόνηση της Εθνικής, τετ-α-τετ με Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Γκαγκάτσης και ο Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

Με Γκαγκάτση η προπόνηση της Εθνικής, τετ-α-τετ με Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Sportal newsroom 21:00 - 03.09.2024

Την προπόνηση της Εθνικής παρακολούθησε από κοντά ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος συνομίλησε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Προπόνηση εν όψει του αγώνα με την Ιρλανδία έκανε η Εθνική Ελλάδας, την οποία παρακολούθησε από κοντά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης. Ο ίδιος είχε τετ-α-τετ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης».

«Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η προπόνηση τις Εθνικής, στην αποστολή της οποίας ενσωματώθηκε και ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης.

Ζαφείρης: «Να πάμε σε ένα μεγάλο τουρνουά όπως το Μουντιάλ ή το Euro» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:58 - 03.09.2024

Ζαφείρης: «Να πάμε σε ένα μεγάλο τουρνουά όπως το Μουντιάλ ή το Euro» (vid)

Το όνειρό του αναφορικά με την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας αποκάλυψε ο Χρήστος Ζαφείρης, ενώ παράλληλα ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να εκπροσωπήσει τη «γαλανόλευκη».

Στην προπόνηση της ομάδας παρέστη ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος είχε τετ α τετ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αρκετούς παίκτες. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί - απόγευμα)», ανέφερε η Ομοσπονδία στην ενημέρωσή της.

Γιοβάνοβιτς: «Υπολογίζω στον Φορτούνη, ελπίζω να είναι στις επόμενες κλήσεις μας»

Η Εθνική έχει μπει σε κλίμα Nations League, αφού σε πέντε μέρες θα υποδεχτεί τη Φινλανδία στο «Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική του League B. Οι διεθνείς υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλέον έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για τα δύο παιχνίδια, με τον Σέρβο τεχνικό να κάνει και δηλώσεις, στις οποίες μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Φορτούνη.

Ο 62χρονος σχολίασε ότι έχει μιλήσει μαζί του και του έχει εκφράσει τις σκέψεις του για εκείνον. Τόνισε δε ότι τον υπολογίζει και πως ελπίζει στο μέλλον να συνεργαστεί μαζί του για επόμενα παιχνίδια της Εθνικής.

«Είμαι χαρούμενος που και οι δύο είναι σε ομάδα. Σίγουρα θα βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε λίγο καιρό, αφού έχουν πάρει χρόνο με τις προπονήσεις και τους αγώνες. Όσον αφορά τον Φορτούνη είχαμε κάνει μια κουβέντα, είναι στο χέρι του πλέον.

Ξέρει τι σκέφτομαι για τον ίδιο και την ομάδα. Ξέρω ότι σε πρώτο πλάνο είχε να βρει μια ομάδα και να παίξει. Ξέρει τη σκέψη μου. Και ο Κουρμπέλης είναι σε παρόμοια θέση, περίμενα να είναι σε ρυθμό και σε ομάδα. Υπολογίζω και τους δύο, εύχομαι να είναι στην επόμενη κλήση μας», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.