Μια οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο: Το δείπνο της εθνικής για τα γενέθλια του Πογέτ (vid)

Εθνική Ελλάδος

i

©Ethniki Omada

Μια οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο: Το δείπνο της εθνικής για τα γενέθλια του Πογέτ (vid)

Κώστας Τόπας 12:42 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 14.08.2024

Δείπνο παρέθεσε το βράδυ του Σαββάτου (18/11) ο Γκουστάβο Πογέτ σε όλα τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας για τα γενέθλια του.

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε το Σάββατο (18/11) η προετοιμασία της εθνικής Ελλάδας για τον αγώνα με την Γαλλία την Τρίτη (21/11, 21.45) για τα προκριματικά του Euro. Οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Τσιμίκας και Τζορτζ Μπάλντοκ αποδεσμεύτηκαν από την αποστολή ενώ μετά την προπόνηση οι παίκτες είναι ελεύθεροι για το υπόλοιπο της ημέρας.

Επειτα, οι Έλληνες διεθνείς συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (18/11) εκτός ξενοδοχείου, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του κ. Πογέτ, ο οποίος παρέθεσε δείπνο σε όλα τα μέλη της αποστολής επ’ ευκαιρία των πρόσφατων γενεθλίων του.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Γκουστάβο Πογέτ διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησής του από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

«Μένω στη Γλυφάδα η οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ δεν χρειάζεται πανικός. Να σας ενημερώσω ότι έχω πληρώσει προκαταβολικά το νοίκι μέχρι τον Μάιο. Θα ήμουν αφελής να το πληρώσω εάν δεν ήθελα να μείνω. Μην λέτε ότι θέλω να φύγω. Προφανώς θέλω προπονητικό κέντρο. Να είμαστε πιο επαγγελματίες απ ότι είμαστε άλλα μην λέτε ότι θέλω να φύγω.

Μην προσπαθείτε να δείτε κάτι πίσω από τα λόγια μου την Δευτέρα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα. Εάν προκριθώ την επόμενη εβδομάδα ή τον Μάρτιο, χρειάζομαι ένα νέο συμβόλαιο; Ναι. Ίσως θα είμαι ο πρώτος προπονητής που θα πάει στο Euro χωρίς συμβόλαιο, αλλά μην λέτε άλλα πράγματα. Θα είμαι αρκετά αφελής να έχω πληρώσει έξι μήνες μπροστά το ενοίκιό μου και να θέλω να φύγω», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πριν το φιλικό παιχνίδι με την Νέα Ζηλανδία.

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!