Η φωτογραφία του Εμβιλά με τον Εμπαπέ στο Μαρακές
i

©SS Instagram

Η φωτογραφία του Εμβιλά με τον Εμπαπέ στο Μαρακές

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:30 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 14.08.2024

Ο Γιαν Εμβιλά συναντήθηκε με τον Κιλιάν Εμπαπέ σε μπαρ στο Μαρακές, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να φωτογραφίζεται με τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γιαν Εμβιλά βρίσκεται στην πόλη Μαρακές στο Μαρόκο, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Μάλιστα εκεί πέρα συνάντησε τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να μην χάνει την ευκαιρία να βγάλει μία φωτογραφία μαζί του. 

Ο Εμβιλά φυσικά ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram την φωτογραφία γράφοντας: «Χαλαρώνοντας στο Μαράκες». 

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και το μέλλον του στους Πειραιώτες δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη. 

Από την άλλη πλευρά ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα παραμείνει στη γαλλική ομάδα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει ότι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να τον κάνει δικό της. 

Προτεραιότητα η μεταγραφή εξτρέμ για τον Μαρτίνεθ - «Ζωντανή» η περίπτωση του Ντε Φρούτος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:05 - 24.06.2023

Προτεραιότητα η μεταγραφή εξτρέμ για τον Μαρτίνεθ - «Ζωντανή» η περίπτωση του Ντε Φρούτος

Όλα δείχνουν πως θα μπούμε σε μία εβδομάδα εξελίξεων για τον Ολυμπιακό, με στόχο την ενίσχυσή του μεταγραφικά. Υπαρκτό το σενάριο για Ντε Φρούτος - Τι περιμένει ο Μαρτίνεθ.

Δείτε την φωτογραφία του Εμβιλά με τον Εμπαπέ: