«Έμεινε ελεύθερος ο Ματαρίτα»
i

©intime

«Έμεινε ελεύθερος ο Ματαρίτα»

Αλέξης Σαββόπουλος 11:15 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:59 - 29.05.2024

Στην Κόστα Ρίκα κάνουν λόγο για λύση της συνεργασίας του Άρη με τον αριστερό μπακ που.. πέρασε και δεν ακούμπησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ένα λιγότερο πρόβλημα έχει πλέον ο Άρης και αφορά τον Ρόναλντ Ματαρίτα που εδώ και καιρό είναι εκτός πλάνων και έχει επιστρέψει μάλιστα στην πατρίδα του την Κόστα Ρίκα. Εκεί διαρρέεται η πληροφορία ότι ο παίκτης είναι πλέον ελεύθερος από τον Άρη. Πιο συγκεκριμένα, την είδηση ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ (πρώην Twitter), μεταφέρει ο δημοσιογράφος Κέβιν Χιμένες, ο οποίος ήταν εκείνος που το περασμένο καλοκαίρι «αποκάλυψε» και την μεταγραφή του αριστερού μπακ στον Άρη. «Ο Ρόναλντ Ματαρίτα δεν είναι πλέον παίκτης του Άρη, είναι πλέον ελεύθερος», αναφέρει σε ανάρτησή του στο «Χ», χωρίς να δίνει πάντως περισσότερε πληροφορίες.

Πριν από λίγες μέρες ο διεθνής Κοσταρικανός που αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό με τον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο (ήττα με 4-1 του Άρη), μιλώντας στην ιστοσελίδα https://www.crhoy.com/, άφησε κάποιες αιχμές για το διάστημα της παραμονής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά χωρίς να υπεισέρθει σε λεπτομέρειες: «Σε αυτό το τελευταίο διάστημα που ήμουν εκεί, τα προβλήματα με τον προπονητή και αρκετά πράγματα που έγιναν τότε, στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ αυτή τη στιγμή, ήταν αυτά που μας έκαναν να είμαστε σε δικαστική λύση της συνεργασίας και στο σημείο που είμαστε τώρα».

Από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ πάντως δεν υπάρχει κάποιαν αντίδραση για το θέμα, ενώ και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, γνωρίζει κάτι παραπάνω από όσα ισχύουν το τελευταίο διάστημα.