Έμερι: «Επικεντρώθηκα στο πως θα μπούμε στο Champions League και παραμέλησα το Conference»

Έμερι: «Επικεντρώθηκα στο πως θα μπούμε στο Champions League και παραμέλησα το Conference»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:18 - 24.06.2024

Για τον αποκλεισμό από το Europa Conference League μίλησε ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός παρουσίασε καλύτερη εικόνα στα ματς με την Άστον Βίλα.

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Άστον Βίλα, όταν και οι Πειραιώτες άφησαν εκτός Conference League την ομάδα του Ουνάι Έμερι. Μετά το 4-2 του πρώτου αγώνα στην Αγγλία, οι Πειραιώτες επικράτησαν με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έφτασαν στον τελικό της διοργάνωσης. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία...

Λίγο καιρό μετά από τα δύο αυτά παιχνίδια, ο Ισπανός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων στάθηκε στο πως ήρθαν αυτοί οι αποκλεισμοί. Ο ίδιος, λοιπόν, τόνισε πως κύριο μέλημά του ήταν να βρεθεί στο UEFA Champions League τη νέα σεζόν.

«Θεωρώ πως το προβάδισμα το έχει...»: Ποιος θα κατακτήσει τη Stoiximan Super League σύμφωνα με το ChatGPT
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:58 - 23.06.2024

«Θεωρώ πως το προβάδισμα το έχει...»: Ποιος θα κατακτήσει τη Stoiximan Super League σύμφωνα με το ChatGPT

Στην ερώτηση «Ποιος θεωρείς πως θα πάρει το πρωτάθλημα» απάντησε η τεχνητή νοημοσύνη, με το ChatGPT να... λέει τη δική του γνώμη για το ποιος θα βρεθεί στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Αυτό αποτέλεσε αφορμή ώστε να παραμελήσει το Conference League, κάτι που έφερε και τον αποκλεισμό των «βίλατζερς». Ωστόσο, ο 52χρονος δεν το έριξε όλο πάνω του, αφού τόνισε πως ο Ολυμπιακός παρουσίασε μία πολύ καλύτερη εικόνα στα δύο ματς, παίρνοντας δίκαια την πρόκριση στον τελικό της «OPAP Arena».

«Ήθελα να παίξω στον τελικό και ήθελα να κερδίσω τον τελικό. Δέχομαι όμως ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς. Είχαμε απορροφηθεί στο πως θα καταφέρουμε να προκριθούμε στο Champions League και το πως θα τερματίσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα, ανταγωνιζόμενοι την Τότεναμ.

Ήμασταν δυναμικοί, παρά το γεγονός πως είχαμε πολλούς τραυματίες στην πορεία. Επικέντρωσα περισσότερο τις δυνάμεις μου και τις αποφάσεις μου στην προσπάθεια να μπω στο Champions League και παραμέλησα την προσπάθεια να φτάσουμε στον τελικό του Europa Conference League», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για το Euro λέγοντας ότι:

«Παρακολουθώ το Euro, αλλά βλέπω μόνο μερικά παιχνίδια. Προσπαθώ να κάνω πράγματα που δεν κάνω κατά τη διάρκεια του έτους. Να βγαίνω για περπάτημα, να πηγαίνω στην παραλία, να μαγειρεύω οικογενειακά γεύματα, να είμαι με τους φίλους μου κλπ. Όσον αφορά τη δουλειά, χρησιμοποιώ το τηλέφωνο για μια ώρα την ημέρα και αυτό για να δω μόνος μου μερικά πράγματα για την Άστον Βίλα της επόμενης σεζόν».