Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Είμαι πληγωμένος με τον αποκλεισμό, όνειρο να σηκώσω αυτό το τρόπαιο»

Εμιλιάνο Μαρτίνες

i

©Intime

Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Είμαι πληγωμένος με τον αποκλεισμό, όνειρο να σηκώσω αυτό το τρόπαιο»

Κώστας Τόπας 13:39 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 29.05.2024

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να φτάσει η Άστον Βίλα στον τελικό του Conference League.

O Ολυμπιακός βρίσκεται στον τελικό του Europa Conference League, προσπερνώντας το εμπόδιο της Άστον Βίλα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στην «OPAP Arena», εκεί όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος είχε απουσιάσει από το πρώτο αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» στο «Βίλα Παρκ» επέστρεψε κάτω από τα γκολπόστ στη ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ωστόσο, η παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ της Άστον Βίλα, δεν βοήθησε ιδιαίτερα την ομάδα του Ουνάι Έμερι, η οποία στο τέλος αποκλείστηκε από το Conference League.

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός κίπερ εξέφρασε την απογοήτευσή του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι όνειρό του ήταν να σηκώσει το τρόπαιο για την Άστον Βίλα.

«Οι ελπίδες μας στην Ευρώπη χάθηκαν στον ημιτελικό, είμαι πληγωμένος και απογοητευμένος που ήμασταν τόσο κοντά στον τελικό, θα ήταν όνειρο να σηκώσω αυτό το τρόπαιο γι' αυτόν τον σύλλογο, αλλά από την άλλη μπορούμε ακόμη να προκριθούμε στο Champions League μετά από 42 χρόνια.

Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας σε όλη την Ευρώπη», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.