Ξέσπασε ο καμεραμάν για την επίθεση που δέχθηκε από τον Μαρτίνες: «Θύμωσα πολύ, δούλευα όπως κι εκείνος»

Εμιλιάνο Μαρτίνες

i

PrtScr

Ξέσπασε ο καμεραμάν για την επίθεση που δέχθηκε από τον Μαρτίνες: «Θύμωσα πολύ, δούλευα όπως κι εκείνος»

Κώστας Τόπας 13:32 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 12.09.2024

Ο καμεραμάν, Τζόνι Τζάκσον, σχολίασε την επίθεση του Εμιλιάνο Μαρτίνες στην κάμερά του, μετά το τέλος του αγώνα της Αργεντινής με την Κολομβία.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες δεν πήρε πολύ ψύχραιμα την ήττα της Αργεντινής από την Κολομβία, με 2-1 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Αργεντινός κίπερ έδωσε ένα χτύπημα με το δεξί του χέρι στην κάμερα του αργεντίνικου καναλιού TyC Sports. Η χειρονομία αυτή αποσταθεροποίησε την κάμεραμαν και ανάγκασε τον σκηνοθέτη να αλλάξει γρήγορα πλάνα.

Στο τέλος του αγώνα αρκετοί παίκτες έσπευσαν στον διαιτητή για να του ζητήσουν εξηγήσεις. Ο Μαρτίνες αποδοκιμάστηκε έντονα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από το κοινό της Κολομβίας που δεν τον συμπαθούσε. Αυτό χρονολογείται από τον ημιτελικό του Copa America 2021 κατά τον οποίο ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα σταμάτησε τρία σουτ της Κολομβίας προς το τέρμα χρησιμοποιώντας μεγάλες προκλητικές χειρονομίες.

Πάντως για το περιστατικό με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, κλήθηκε να μιλήσει ο καμεραμάν, ο οποίος τόνισε: «Τελειώνει το ματς και εγώ, ως σταθερός χειριστής κάμερας, ψάχνω πάντα για αντιδράσεις. Μπαίνω απλά στον αγωνιστικό χώρο και αναζητώ αντιδράσεις. Βλέπω τον Μαρτίνες, τον βλέπω να χαιρετάει έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα νομίζω, και τον πλησιάζω και από το πουθενά μου χτυπάει την κάμερα», είπε ο εικονολήπτης, Τζόνι Τζάκσον, που έπεσε στο έδαφος μετά το χτύπημα. ,

«Θύμωσα πολύ γιατί δουλεύω, όπως έκανε και εκείνος. Εγώ χειριζόμουν την κάμερά μου, δεν έπαιζα καν ποδόσφαιρο εναντίον του. Αλλά δεν του είπα τίποτα.», πρόσθεσε. «Ήθελα να του πω να ηρεμήσει. Στη ζωή, ανά πάσα στιγμή, όλοι έχουν χάσει ένα παιχνίδι, και ξαφνικά αυτή η απώλεια σήμαινε πολλά για σένα. Αλλά προχώρα...».