Απαράδεκτος για ακόμα μία φορά ο Μαρτίνες - Η αναίτια επίθεσή του μετά την ήττα της Αργεντινής από την Κολομβία (vid)

Εμιλιάνο Μαρτίνες

i

PrtScr

Απαράδεκτος για ακόμα μία φορά ο Μαρτίνες - Η αναίτια επίθεσή του μετά την ήττα της Αργεντινής από την Κολομβία (vid)

Κώστας Τόπας 09:10 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 11.09.2024

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν έξαλλος μετά την ήττα της Αργεντινής από την Κολομβία (2-1) με αποτέλεσμα να χτυπήσει μια κάμερα με τα χέρια του.

Η Αργεντινή γνώρισε την ήττα από την Κολομβία (2-1) τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/09), για τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, με την «Αλμπισελέστε» να έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι στους Κολομβιανούς αφού συμβουλεύτηκε το VAR για ένα φάουλ του Νικολά Οταμέντι στον Ντάνιελ Μουνόζ. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για την «Αλμπισελέστε» στη διαδικασία, μετά από εκείνη κόντρα στην Ουρουγουάη.

Από την άλλη, η Κολομβία παρέμεινε αήττητη, έχοντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, και πλησίασε την Αργεντινή (18 βαθμοί) στην κορυφή, έχοντας δύο λιγότερους (16 βαθμοί)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι παίκτες της εθνικής Αργεντινής ήταν έξαλλοι. Ιδιαίτερα ο τερματοφύλακας της «Αλμπισελέστε», Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος έδωσε ένα χτύπημα με το δεξί του χέρι στην κάμερα του αργεντίνικου καναλιού TyC Sports. Η χειρονομία αυτή αποσταθεροποίησε την κάμεραμαν και ανάγκασε τον σκηνοθέτη να αλλάξει γρήγορα πλάνα.

 Στο τέλος του αγώνα αρκετοί παίκτες έσπευσαν στον διαιτητή για να του ζητήσουν εξηγήσεις. Ο Μαρτίνες αποδοκιμάστηκε έντονα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από το κοινό της Κολομβίας που δεν τον συμπαθούσε. Αυτό χρονολογείται από τον ημιτελικό του Copa America 2021 κατά τον οποίο ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα σταμάτησε τρία σουτ της Κολομβίας προς το τέρμα χρησιμοποιώντας μεγάλες προκλητικές χειρονομίες.

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ δεν χάνει ευκαιρία να επαναλάβει τους προκλητικούς πανηγυρισμούς του. Αυτό συνέβη ξανά την περασμένη Παρασκευή μετά τον αγώνα με τη Χιλή (3-0) όταν γιόρταζε τη στέψη του Copa America. Ο έμπειρος κίπερ σήκωσε για άλλη μια φορά το τρόπαιο της διοργάνωσης στο επίπεδο του καβάλου προς το κοινό. Αλλωστε, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες επικρίνεται για τον τρόπο που πανηγυρίζει τις νίκες του, δέχεται κριτική και για τη δυσκολία του να χωνέψει τις ήττες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!