Τρίτο αυτογκόλ για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες: Το ανεπιθύμητο ρεκόρ όλων των εποχών στην ιστορία της Premier League (vid)

Εμιλιάνο Μαρτίνες

Τρίτο αυτογκόλ για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες: Το ανεπιθύμητο ρεκόρ όλων των εποχών στην ιστορία της Premier League (vid)

Κώστας Τόπας 12:32 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 29.05.2024

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έγραψε αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της Premier League μετά την ισοπαλία 3-3 της Άστον Βίλα με τη Λίβερπουλ.

Η Άστον Βίλα επέστρεψε από το 1-3, ισοφάρισε σε 3-3 τη Λίβερπουλ και η έξοδό της στο Champions League παίρνει παράταση. Σε περίπτωση όμως που αύριο (14/5) η Τότεναμ ηττηθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι, τότε θα εξασφαλίσει την 4η θέση. Αλλιώς την τελευταία αγωνιστική θέλει έναν βαθμό κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για να τερματίσει στην τετράδα.

Το παιχνίδι απέναντι στους «Reds» δεν θα μείνει για αρκετό καιρό στη μνήμη του Εμιλιάνο Μαρτίνες, καθώς ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή δεν μπόρεσε να βοηθήσει, όσο ενδεχομένως ο ίδιος να ήθελε. Ενώ έστειλε και την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, έπειτα από σέντρα του Χάρβεϊ Έλιοτ.

Κι έγινε ακόμα χειρότερο για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες καθώς τώρα κατέχει ένα από τα πιο ανεπιθύμητα ρεκόρ στην ιστορία της Premier League. Όπως τόνισε το TNT Sports, ο Αργεντινός είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας που έχει πετύχει τρία αυτογκόλ στην κορυφαία κατηγορία από τότε που ονομάστηκε σε Premier League το 1992.

Και όλα αυτά έχουν συμβεί τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Μαρτίνες πέτυχε αυτογκόλ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2022 και κόντρα στην Άρσεναλ την περασμένη σεζόν. Η γκάφα απέναντι στη Λίβερπουλ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ σε αυτογκόλ και μάλιστα ήρθε σε μια βραδιά όπου ο Γκάρι Νέβιλ τον έβαλε στην ομάδα της σεζόν στην Premier League.

Η Άστον Βίλα τίμησε την «ηρωίδα» που έσωσε έναν οπαδό από καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό
PREMIER LEAGUE

18:36 - 13.05.2024

Η Άστον Βίλα τίμησε την «ηρωίδα» που έσωσε έναν οπαδό από καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Η Άστον Βίλα τίμησε την οπαδό που είχε σώσει τον φίλο της ομάδας που είχε πάθει καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στο Instagram μετά την κλήρωση, ο Μαρτίνες έγραψε: «Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν είναι πάντα ιδιαίτερο να νιώθεις όλη σου την αγάπη και το πάθος σου. Είναι χαρά να παίζεις για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο που έχουμε 1 ακόμη τελικό».