Αποκαλύφθηκε η άρνηση του Εμπαπέ να ανταλλάξει φανέλες με τον Λόνγκσταφ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Stu Forster/Getty Images

Αποκαλύφθηκε η άρνηση του Εμπαπέ να ανταλλάξει φανέλες με τον Λόνγκσταφ

Sportal newsroom 10:28 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 14.08.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αρνήθηκε να ανταλλάξει φανέλες με τον Σον Λόνγκσταφ μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν με 4-1 από τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το Champions League επέστρεψε στο St. James' s Park και μαζί επέστρεψαν και οι νίκες, αφού η Νιούκαστλ επικράτησε της Παρί Σεν Ζερμέν με 4-1 το βράδυ της Τετάρτης (04/10) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς μετά από είκοσι χρόνια.

Τα γκολ για τις «καρακάξες» σημείωσαν ο Αλμιρόν (17'), ο Μπερν (39΄), ο Λόνγκσταφ (50΄) κι ο Σερ (90+1'). Το τέρμα της παρηγοριάς για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Ερναντέζ στο 56ο λεπτό. 

Ο Λόνγκσταφ εθεάθη να μιλάει και να αστειεύεται με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αγώνα και παραδέχτηκε μετά το ματς ότι σκόπευε να δώσει τη φανέλα του Εμπαπέ στον μικρό του αδερφό.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος από τους οπαδούς της Νιουκάστλ τρόμαξε ακόμα και τον Εμπαπέ (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

09:08 - 05.10.2023

Ο εκκωφαντικός θόρυβος από τους οπαδούς της Νιουκάστλ τρόμαξε ακόμα και τον Εμπαπέ (vids)

Για πρώτη φορά εδώ και δύο δεκαετίες, το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» φιλοξένησε αγώνα Champions League μεταξύ της Νιούκαστλ και της Παρί, με την ατμόσφαιρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης να ήταν πιο δυνατή από ποτέ.

Ο 25χρονος Άγγλος μέσος είπε στο TNT Sports: «Νομίζω ότι τον εμπόδισα [τον Εμπάπε] από το τέρμα. Θα προσπαθήσω να πάρω τη φανέλα του για τον μικρό μου αδερφό. Ελπίζω να την πάρω». Ωστόσο, μετά το φινάλε του αγώνα αυτός που φορούσε τη φανέλα του Γάλλου σούπερ σταρ ήταν ο γιος του Τρίπιερ.