Αυτή είναι η ειδική μάσκα που θα φορέσει ο Εμπαπέ (pic)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Intime

Αυτή είναι η ειδική μάσκα που θα φορέσει ο Εμπαπέ (pic)

Sportal newsroom 21:49 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 21.06.2024

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο Ολλανδία - Γαλλία και ο Κιλιάν Εμπαπέ μοιράστηκε σε στόρυ μία φωτογραφία, στην οποία αποτυπώνεται η μάσκα που θα φοράει μετά τον τραυματισμό του.

Στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε η Γαλλία όσον αφορά το Euro (σ.σ. κόντρα στην Αυστρία), ο Κιλιάν Εμπαπέ έφυγε με ματωμένο πρόσωπο από το γήπεδο. Ο ίδιος υπέστη ζημιά στη μύτη και το πλάνο - εκτός απροόπτου - είναι να παραμείνει σε όλα τα ματς των ομίλων.

Πάντως, ο ίδιος προμηθεύτηκε καλού κακού την ειδική μαύρη μάσκα που θα φορέσει στις προπονήσεις και εφόσον αγωνιστεί, κοινοποιώντας φωτογραφία αυτής στα social media. Λίγο νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει μία ακόμα φωτογραφία, στην οποία ο Εμπαπέ φόραγε μία άλλη μάσκα στα χρώματα της εθνικής Γαλλίας.

Δείτε φωτογραφία από την μαύρη του μάσκα:

Γιατί δεν μπορεί να φορέσει μάσκα με τα χρώματα της Γαλλίας o Εμπαπέ;

Δεδομένου ότι θέλει να επιστρέψει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαπέ, συμμετείχε σε προπόνηση με τους συμπαίκτες του την Πέμπτη (20/6) φορώντας μια μάσκα με τα χρώματα της Γαλλίας. Ωστόσο, αυτή δεν μπορεί να τη φορέσει στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, ο Εμπαπέ θα επιτρέπεται να φοράει μόνο μονόχρωμη μάσκα, εκτός εάν υπάρξει ειδική εξαίρεση. «Ο ιατρικός εξοπλισμός που φοριέται στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να είναι μονόχρωμος και χωρίς αναγνώριση ομάδας και κατασκευαστή», αναφέρεται συγκεκριμένα.