H μυστηριώδης συμφωνία μεταξύ Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

H μυστηριώδης συμφωνία μεταξύ Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Κώστας Τόπας 08:35 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 14.08.2024

Σύμφωνα με τη «Le Parisien», η Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε μια μακροπρόθεσμη προσφορά στο τραπέζι για τον Κιλιάν Εμπαπέ και τώρα όλα εξαρτώνται από τον 24χρονο Γάλλο επιθετικό, για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ήδη τοποθετηθεί δημόσια για το μέλλον του, λέγοντας ότι δεν έχει πάρει ακόμα κάποια απόφαση. Τώρα δημοσιεύματα από τη Γαλλία αναφέρουν ότι έχει ήδη προσφορά μακροπρόθεσμου συμβολαίου από την Παρί Σεν Ζερμέν

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Le Parisien», το περασμένο καλοκαίρι οι Παριζιάνοι όχι μόνο πρόσφεραν στον Γάλλο διεθνή επιθετικό τη δυνατότητα να ασκήσει το προαιρετικό έτος του συμβολαίου του, αλλά του παρουσίασαν και πολυετές συμβόλαιο.

«Με τη συμφωνία που έκανα με τον πρόεδρο αυτό το καλοκαίρι, όποια κι αν ήταν η απόφασή μου, καταφέραμε να προστατεύσουμε όλα τα μέρη, να διατηρήσουμε την ηρεμία του συλλόγου για τις προκλήσεις που έρχονται, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Η κατάστασή μου, κανείς δεν μιλάει γι' αυτό εντός του συλλόγου, δεν ενδιαφέρει πολύ κόσμο», εκμυστηρεύτηκε ο αρχηγός των «τρικολόρ».

Αυτό το μακροπρόθεσμο συμβόλαιο εξακολουθεί να είναι στο τραπέζι, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα ενημέρωσης, και η μπάλα βρίσκεται τώρα στο γήπεδο του 24χρονου επιθετικού, που πρέπει να δώσει μια απάντηση. Η «Le Parisien» υπογραμμίζει μάλιστα ότι οι σχέσεις με τον Αλ Κελαΐφι έχουν εξομαλυνθεί, αν και από την πλευρά της Παρί εξακολουθούν να υπάρχουν υποψίες ότι υπάρχουν συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εάν τελικά, ο Εμπαπέ ανανεώσει με την Παρί τότε θα λάβει τα ποσά που δεν καταβλήθηκαν μέχρι τώρα. Δηλαδή τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Εμπαπέ επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημόσια την ύπαρξη συμφωνίας με τον σύλλογο, σε δηλώσεις που, σύμφωνα με όσα λένε από τη Γαλλία, δεν είχαν υπολογιστεί. Με τον παίκτη να δηλώνει ότι είναι αναποφάσιστος, τα κλειδιά σε αυτό το μυστηριώδες σύμφωνο και η προσφορά της Παρί μπορεί να κρατήσει το κλειδί για το μέλλον της Εμπαπέ.