«Hala Mbappé!»: Το επικό πρωτοσέλιδο της «Equipe» για την μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Equipe

«Hala Mbappé!»: Το επικό πρωτοσέλιδο της «Equipe» για την μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ

Κώστας Τόπας 10:20 - 04.06.2024

Η γαλλική εφημερίδα «Equipe» παρουσίασε την μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, με ένα τρομερό πρωτοσέλιδο στη σημερινή (04/06) έκδοση.

Με τίτλο «Hala Mbappé!», η γαλλική αθλητική εφημερίδα μοιράζεται την είδηση ​​της υπογραφής του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε επίσημα χθες το βράδυ την υπογραφή του Κιλιάν Εμπαπέ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Είναι η αρχή μιας νέας ιστορίας για τον Γάλλο επιθετικό, που φτάνει στο κλαμπ των ονείρων του», αναφέρει στον υπότιτλο η «Equipe».

Στα social media η έγκριτη γαλλική εφημερίδα δημοσίευσε επίσης και το εξής μήνυμα:: «Όταν ήταν παιδί, ο Κιλιάν Εμπαπέe είχε αφίσες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο δωμάτιό του... Την επόμενη σεζόν θα φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης!».

Η επισημοποίηση ήταν προγραμματισμένη για αυτή τη Δευτέρα και έγινε στις 7:27 μ.μ. Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες πέντε σεζόν, με τον επιθετικό να έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2029.

Όσον αφορά την επίσημη παρουσίαση του παίκτη, δεν θα πρέπει να γίνει πριν τελειώσει το ταξίδι του Γάλλου στο Euro 2024 στη Γερμανία. Ο αρχηγός των «Μπλε» σκοπεύει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην εθνική του ομάδα τις επόμενες μέρες».

Υπενθυμίζεται ότι οΓάλλος αστέρας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με τους «μερένχες», γεγονός που θα τον κρατήσει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έως το 2029 και θα κερδίζει 15 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, συν ένα μπόνους εγγραφής 100 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθεί για πέντε χρόνια.