Η αρχηγική κίνηση του Βινίσιους πριν το γκολ του Εμπαπέ που κανείς δεν πρόσεξε (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ - Βινίσιους

Η αρχηγική κίνηση του Βινίσιους πριν το γκολ του Εμπαπέ που κανείς δεν πρόσεξε (vid)

Κώστας Τόπας 09:11 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 02.09.2024

Λίγο πριν εκτελέσει πέναλτι ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος βρήκε το πρώτο του γκολ στο «Μπερναμπέου» ο Βινίσιους έκανε κάτι που λίγοι πρόσεξαν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε λογαριασμό στο τέταρτο παιχνίδι του στο ισπανικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ και οδηγώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη με 2-0 επί της Μπέτις στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μία νίκη που η «Βασίλισσα» την είχε ανάγκη, καθώς ήδη μετράει δύο «στραβοπατήματα» την ώρα που η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα έχει κάνει το 4/4 και βρίσκεται μόνη της στην κορυφή. Πλέον, οι Μαδριλένοι είναι στο -4 από τους «μπλαουγκράνα» και πηγαίνουν με περισσότερη ηρεμία τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ο Γάλλος αστέρας βρήκε το πρώτο του τέρμα στο «Μπερναμπέου» κι άπαντες πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ του Εμπαπέ. Οπως και ο Βινίσιους, ο οποίος όχι μόνο δεν ήταν... ξενερωμένος που δεν βρήκε δίχτυα, αλλά αντίθετα πανηγύρισε το δεύτερο τέρμα του συμπαίκτη του περισσότερο και από τα δικά του!

Συγκεκριμένα, ένα βίντεο τον δείχνει να περιμένει εναγωνίως την εκτέλεση πέναλτι του Γάλλου, και να ξεσπά σε έξαλλους πανηγυρισμούς, πηγαίνοντας προς τον συμπαίκτη του και αγκαλιάζοντάς τον. Νωρίτερα, είχε αποφασίσει να αφήσει την εκτέλεση πέναλτι στον Εμπαπέ.

Μία απόφαση, η οποία καταχειροκροτήθηκε από τον Κάρλο Αντσελότι αλλά κι από τον κόσμο. Μάλιστα, λίγο πριν ο Γάλλος επιθετικός εκτελέσει από την άσπρη βούλα, ο Βινίσιους ξεσήκωσε το κοινό, προκειμένου να εμψυχώσει τον Εμπαπέ πριν το πέναλτι.

«Εχουμε μια επικοινωνία, ο Βίνι σουτάρει το πρώτο και εγώ το δεύτερο. Ο προπονητής μας δίνει και στους δύο ελευθερία και πρέπει να είμαστε έξυπνοι για να δούμε πώς πάει το παιχνίδι. Όπως είπα την πρώτη μέρα στην παρουσίασή μου θέλω να κάνω τα πάντα μπροστά στον κόσμο εδώ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εμπαπέ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!