Η Λίβερπουλ λαχταρά τον Εμπαπέ ως αντικαταστάτη του Σαλάχ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Ralf Ibing - firo sportphoto/Getty Images/Ideal Images

Η Λίβερπουλ λαχταρά τον Εμπαπέ ως αντικαταστάτη του Σαλάχ

Κώστας Τόπας 08:47 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 14.08.2024

Στην Λίβερπουλ είναι διατεθειμένοι να κάνουν τον Κιλιάν Εμπαπέ πρώτο αστέρι της ομάδας από τη στιγμή που ο Μοχάμεντ Σαλάχ αναμένεται να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο πιο καθοριστικός παίκτης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μπορεί πλέον να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο θέλει, νόμιμα, από την 1η Ιανουαρίου. Το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει στις 30 Ιουνίου και ο 24χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός μπορεί να επιλέξει τον προορισμό του και να εισπράξει το αντίστοιχο μεταγραφικό μπόνους. Το ότι ο παίκτης που προορίζεται να κερδίσει πολλές Χρυσές Μπάλες ενδέχεται να φύγει από το Παρίσι χωρίς να αφήσει ούτε ευρώ στα ταμεία του συλλόγου που τον βοήθησε να αναπτυχθεί. 

Μπορεί ακόμα στην Ρεάλ να ονειρεύονται για την απόκτηση του, ωστόσο τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Ο Γάλλος αστέρας πιστεύει ότι παίζοντας στο «Μπερναμπέου», θα είναι πολύ πιο κοντά στο να κερδίσει ό,τι του διαφεύγει. Δηλαδή μεγάλους ευρωπαϊκούς τίτλους και τους πιο πολύτιμους ατομικούς τίτλους. Τώρα όμως βλέπει ότι στους «μερένχες», ο Βινίσιους αγωνίζεται στη θέση του, κάτι που είναι σκέτη ανισορροπία.

Από την άλλη, όμως στην Λίβερπουλ η οποία κι αυτή καραδοκεί για την απόκτηση του, είναι διατεθειμένοι να του δώσουν τον βασιλικό θρόνο. Αν κι εφόσον ο Μοχάμεντ Σαλάχ, όπως φαίνεται, κλείσει την περίοδο των επτά ετών και των 200 γκολ στο Άνφιλντ για να πάει στο αραβικό ποδόσφαιρο, οι ιδιοκτήτες των «Reds» θα κάνουν τα υπόλοιπα για να μετατρέψουν τον Εμπαπέ σε είδωλο.

Συμφωνία με Ρεάλ, μεταγραφή στην Premier League για Λίβερπουλ ή παραμονή στην Παρί; - Τι συμβαίνει με το μέλλον του Εμπαπέ
LIGUE 1

10:44 - 08.01.2024

Συμφωνία με Ρεάλ, μεταγραφή στην Premier League για Λίβερπουλ ή παραμονή στην Παρί; - Τι συμβαίνει με το μέλλον του Εμπαπέ

Τις τελευταίες ώρες, αρκετοί αντιφατικοί απόηχοι έχουν ανθίσει για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θα βρεθεί στο τέλος του συμβολαίου του με την Παρί το επόμενο καλοκαίρι. Άλλοι ανακοινώνουν συμφωνία με τη Ρεάλ, άλλοι το αντίθετο ενώ οι ιθύνοντες του Παρισιού είναι μάλλον σίγουροι για το θέμα.

Η Premier League είναι, σήμερα, πολύ πιο ελκυστική από τη La Liga . Και αυτή είναι η ελπίδα που διατηρούν οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου.