Σοκαρισμένη η Παρί: Δεν ήξερε για το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Εμπαπέ

Νασέρ Αλ Κελαϊφί & Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Σοκαρισμένη η Παρί: Δεν ήξερε για το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 14:31 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 29.05.2024

Αναυδοι έμειναν στην Παρί Σεν Ζερμέν, όταν είδαν τον Κιλιάν Εμπαπέ να ανακοινώνει το «αντίο» του στους Παριζιάνους μέσω social media.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοίνωσε δημόσια ότι το κεφάλαιο της Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώθηκε στην καριέρα του. Ο Γάλλος αστέρας θα δώσει απόψε (12/05, 22:00) κόντρα στη Τουλούζ το τελευταίο ματς μπροστά τους οπαδούς της ομάδας του και γι' αυτό θα τους αποχαιρετήσει, μιας και τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Μαδρίτης, για λογαριασμό της Ρεάλ.

Τα συναισθήματα των Παριζιάνων είναι ανάμεικτα, καθώς θεωρούν πως ο Κιλιάν Εμπαπέ φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό της ομάδας στα ημιτελικά από το Champions League. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι αναμένεται να χειροκροτήσουν τον 25χρονο Γάλλο διεθνή επιθετικό για τη συνολική συνεισφορά του στον σύλλογο, όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Εμπαπέ δεν είναι ο μόνος: Κι άλλος αστέρας ανακοίνωσε ότι φεύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν
LIGUE 1

13:28 - 12.05.2024

Ο Εμπαπέ δεν είναι ο μόνος: Κι άλλος αστέρας ανακοίνωσε ότι φεύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοίνωσε δημόσια ότι το κεφάλαιο της Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώθηκε στην καριέρα του. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που το προσεχές καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Στο αποχαιρετιστήριο βίντεο του ο Εμπαπέ ευχαρίστησε όλους τους συμπαίκτες που είχε κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο καθώς και τους πρώην προπονητές Ουνάι Έμερι, Τόμας Τούχελ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Κρίστοφερ Γκαλτιέ και τον τωρινό προπονητή του, Λουίς Ενρίκε.

Μόνο που ο Γάλλος αστέρας δεν αποχαιρέτησε τον ισχυρό άνδρα των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Η σχέση μεταξύ των δύο χάλασε μετά την απόφαση του σούπερ σταρ να ανακοινώσει την αποχώρησή του τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Γάλλος αστέρας παραλείποντας τον ισχυρό άνδρα των Παριζιάνων, από την ομιλία του οδήγησε τα social media σε υπερένταση.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της «Equipe», η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν ενήμερη για το γεγονός ότι ο Εμπαπέ θα ανακοινώσει μέσω social το «αντίο» του στη γαλλική ομάδα. Από την πλευρά του πάντως, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους Μαδριλένους, κερδίζοντας 15 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, συν ένα μπόνους εγγραφής 150 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθεί για πέντε χρόνια. Επιπλέον, θα διατηρήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων εικόνας του.

Οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν πέσει και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την μεριά της πρωταθλήτριας Ισπανίας.