Η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ και τα «σκάει» για να τον αποκτήσει

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images/Ideal Images

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ και τα «σκάει» για να τον αποκτήσει

Κώστας Τόπας 11:10 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 19.07.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βρει τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βίκτορ Οσίμεν και το μόνο που απομένει είναι η έγκριση της Νάπολι για την παραχώρηση του 25χρονου Νιγηριανού επιθετικού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Tuttosport», ο Βίκτορ Οσίμεν έχει συμφωνήσει με προσωπικούς όρους με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι Παριζιάνοι εξακολουθούν να διαπραγματεύονται με τη Νάπολι, προκειμένου να παραχωρήσει τον 25χρονο διεθνή Νιγηριανό επιθετικό.

Ο Βίκτορ Οσίμεν, είναι έτοιμος να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν και έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον γαλλικό σύλλογο, σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της «Tuttosport» την Παρασκευή (19/07). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 25χρονος συμφώνησε να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο αξίας 14 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν.

Ο ατζέντης του, Ρομπέρτο ​​Καλέντα, βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να διαπραγματευτεί με την Παρί Σεν Ζερμέν και τώρα οι Παριζιάνοι πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία με τη Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι» και ο νέος προπονητής τους, Αντόνιο Κόντε, είναι έτοιμοι να αποχαιρετήσουν τον Νιγηριανό επιθετικό, αλλά η Παρί φαίνεται απρόθυμη να καλύψει τη ρήτρα του Οσίμεν των 130 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα τελευταία δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η γαλλική ομάδα θα μπορούσε να πληρώσει 100 εκατομμύρια ευρώ και να συμπεριλάβει έναν από τους παίκτες της στη συμφωνία. Το «Sky Sport Italia» ανέφερε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ο Κάρλος Σολέρ, ο πρώην μπακ της Λειψίας, Νόρντι Μουκιέλε και ο επιθετικός Λι Κανγκ-Ιν προσφέρθηκαν στη Νάπολι.

Ο Κόντε έχει ήδη προσδιορίσει τον επιθετικό της Τσέλσι, Ρομέλου Λουκάκου, ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Οσίμεν στο «Μαραντόνα».