Η Ρεάλ έδειξε στιγμές του 13χρονου Εμπαπέ με τον Ζιντάν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας

Η Ρεάλ έδειξε στιγμές του 13χρονου Εμπαπέ με τον Ζιντάν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας

Δημήτρης Χούπης 14:03 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 16.07.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Κιλιάν Εμπαπέ έδειξε στιγμές του τότε 13χρονου Γάλλου σταρ με τον Ζινεντίν Ζιντάν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος σταρ είδε μετά από χρόνια το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα, αφού πολλές φορές έχει δηλώσει ότι είναι οπαδός της «Βασίλισσας». Ο 25χρονος λοιπόν υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μαδρίτης, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το 2029, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν περίπου τα 26 εκατομμύρια ευρώ.

Μπροστά σε πάνω από 80.000 οπαδούς της Ρεάλ ο Εμπαπέ παρουσιάστηκε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για πρώτη φορά στο κοινό της ομάδας. Σε κάποιο σημείο η ομάδα του 15 Πρωταθλήτρια Ευρώπης, αποφάσισε να δείξει μερικές στιγμές του Γάλλου όταν είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Στα μάτριξ του γηπέδου εμφανίστηκε ο 13χρονος Κιλιάν Εμπαπέ με τον Ζινεντίν Ζιντάν στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, τότε που ο Γάλλος σταρ είχε δει από κοντά και το ίνδαλμά του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Με του οποίου τις αφίσες είχε γεμίσει μικρός το δωμάτιό του.

«Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ ο Εμπαπέ τόνισε ότι είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα, ενώ αναφέρθηκε και στη μητέρα του την οποία με δακρυσμένα τα μάτια.

«Το όνειρό μου έγινε σήμερα πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι το εκπληκτικό. Έχω κοιμηθεί πολλές φορές, έχοντας όνειρα ότι παίζω στη Ρεάλ... Τώρα είναι πραγματικότητα. Είδα τη μαμά μου να κλαίει... Είναι μια υπέροχη μέρα για εμένα. Ευχαριστώ τον Φλορεντίνο Πέρεθ», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.