«Η Ρεάλ έχει μετανιώσει που υπέγραψε τον Εμπαπέ»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ - Φωτ. IMAGO

«Η Ρεάλ έχει μετανιώσει που υπέγραψε τον Εμπαπέ»

Κώστας Τόπας 09:22 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 19.10.2024

Στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι έχουν μετανιώσει για την μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ, μιας και ο Γάλλος αστέρας δεν έχει δικαιώσει τους ανθρώπους των «μερένχες» με την αγωνιστική του εικόνα. Και όχι μόνο...

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να είναι συντετριμμένη στο επίπεδο απόδοσης του Κιλιάν Εμπαπέ και μετανιώνει που υπέγραψε τον Γάλλο διεθνή αστέρα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τερμάτισε ένα από τα μακροβιότερα μεταγραφικά σήριαλ του ποδοσφαίρου αυτό το καλοκαίρι, όταν εντάχθηκε στους Μαδριλένους, ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Εμπαπέ: Υπήρξε πράγματι σεξουαλική επαφή αλλά ήταν συναινετική
LA LIGA

12:32 - 18.10.2024

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Εμπαπέ: Υπήρξε πράγματι σεξουαλική επαφή αλλά ήταν συναινετική

Νέες αποκαλύψεις προστίθενται στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ, με τον ίδιο να παραδέχεται πως η σεξουαλική επαφή που είχε στην Στοκχόλμη, όπου και για την οποία κατηγορείται, ήταν συναινετική.

Ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός έχει σκοράρει επτά γκολ σε 11 αγώνες από τότε που εντάχθηκε, αλλά λέγεται ότι αντιμετωπίζει καταγγελία για βιασμό μετά από μια επίσκεψη στη Σουηδία με φίλους του κατά τη διάρκεια της διακοπής πρωταθλημάτων.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Εμπαπέ κατέρριψε μια αναφορά από την «Aftonbladet» ως «ψεύτικη είδηση» σχετικά με έναν υποτιθέμενο βιασμό. Ωστόσο, η σουηδική εφημερίδα «Expressen» ισχυρίστηκε αργότερα ότι είναι ο αστέρας της Ρεάλ που ερευνάται από την αστυνομία. Ο ίδιος ωστόσο, αρνείται τον ισχυρισμό.

«Μετανιώνουν που τον υπέγραψαν. Το εγγυώμαι. Η μεταγραφή του δεν πήγε καθόλου όπως το περίμεναν», είπε ο δημοσιογράφος, Ρομέν Μολίνα στο «Colininterview». Και συνέχισε λέγοντας: «Μόνο ο Πέρεθ τον ήθελε. Ο Φλορεντίνο έχει και φιλική σχέση μαζί του. Ο σύλλογος έχει απηυδήσει, κυρίως με το επίπεδό των αποδόσεων του, που δεν είναι καθόλου στα αναμενόμενα επίπεδα».

«Νομίζω ότι η Ρεάλ έκανε μεγάλο λάθος. Όταν βλέπεις πώς είναι ο Εμπαπέ σωματικά στα 25, δεν μπορείς να μου το εξηγήσεις», κατέληξε.

Εάν και η κατάσταση παραμένει πολύ ασαφής σε αυτό το στάδιο, τα γεγονότα που κατήγγειλε το φερόμενο θύμα θα είχαν λάβει χώρα το βράδυ της Πέμπτης (10/10) προς την Παρασκευή (11/10) στο ξενοδοχείο στο κέντρο της Στοκχόλμης όπου διέμενε ο πρώην επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και αρκετά μέλη της συνοδείας του.

 Το φερόμενο θύμα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή (11/10) σε νοσοκομείο της σουηδικής πρωτεύουσας για πιθανούς σωματικούς τραυματισμούς και πιθανές ψυχολογικές επιπτώσεις μετά τον βιασμό που υπέστη.

Μετά από αυτό το πρώτο βήμα, η γυναίκα απευθύνθηκε στις αρχές στις οποίες υπέβαλε καταγγελία, την οποία μια άλλη σουηδική εφημερίδα, η «Aftonbladet», ισχυρίζεται ότι ο Εμπαπέ κατηγορείται σήμερα για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

Μετά την καταγγελία του φερόμενου θύματος, ξεκίνησε έρευνα υπό την εισαγγελέα και ανατέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που βρισκόταν ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης για να συγκεντρώσει τις πρώτες μαρτυρίες και πιθανά υλικά στοιχεία (ανάλυση εικόνων βιντεοεπιτήρησης και πιθανών δειγμάτων DNA).