Η Ρεάλ θα βγάλει στο «σφυρί» τον Βινίσιους για να ισορροπήσει τα οικονομικά της για την μεταγραφή του Εμπαπέ

Βινίσιους & Εμπαπέ

Η Ρεάλ θα βγάλει στο «σφυρί» τον Βινίσιους για να ισορροπήσει τα οικονομικά της για την μεταγραφή του Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 11:01 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 14.08.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα εξετάσει το ενδεχόμενο πώλησης του Βινίσιους, εάν κι εφόσον τελικά ο Κιλιάν Εμπαπέ ενταχθεί στο ρόστερ της, το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία το τελευταίο διάστημα, ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έχει μπει στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, φέρεται να έδωσε επιτέλους τα χέρια με την Ρεάλ, μετά από μία σειρά διαπραγματεύσεων τα τελευταία χρόνια. 

Ο 25χρονος Γάλλος αστέρας φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τους Μαδριλένους, που τον κυνηγούν από το 2021. Βέβαια, μια μετακίνηση στην Premier League είχε επίσης συζητηθεί, με τη Λίβερπουλ, την Άρσεναλ, τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φαίνεται ότι ενδιαφέρονται.

Όμως η Ρεάλ οδηγεί την κούρσα για την απόκτηση του Εμπαπέ και ένα δημοσίευμα υποστηρίζει ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο πώλησης ενός βασικού παίκτη, εάν η μεγάλη μεταγραφή πραγματοποιηθεί. Η ισπανική εφημερίδα El Chiringuito μέσω της «Okdiario» ισχυρίζεται ότι ο Βινίσιους θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για την άφιξη του Παγκόσμιου πρωταθλητή του 2018, καθώς πρέπει να ισορροπήσουν τα οικονομικά τους βιβλία.

Οπως αναφέρεται δεν υπάρχει χώρος και για τους δύο παίκτες, με τον Γάλλο να μπορεί να παίξει οπουδήποτε στην επιθετική γραμμή. Ο Βινίσιους Τζούνιορ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος σύλλογος θα πρέπει να πληρώσει εκατομμύρια για τις υπηρεσίες του.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε στη Ρεάλ τον Μάιο του 2017. Εντάχθηκε στον σύλλογο σε μια μεταγραφή αξίας 40 εκατομμυρίων λιρών. Χρειάστηκε μερικές σεζόν για να εξελιχθεί καθώς έκανε μια συγκλονιστική πορεία τη σεζόν 2021/22, σημειώνοντας εντυπωσιακά 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις - συμπεριλαμβανομένου του νικητή της ομάδας του εναντίον της Λίβερπουλ στο Champions League.