Εμπαπέ: «Κάθε φορά κάτι πήγαινε λάθος με τη μάσκα - Τη βαρέθηκα και θέλω να τη βγάλω γρήγορα»
i

© Imago

Εμπαπέ: «Κάθε φορά κάτι πήγαινε λάθος με τη μάσκα - Τη βαρέθηκα και θέλω να τη βγάλω γρήγορα»

Sportal newsroom 17:40 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 01.07.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκόμισε έναν τραυματισμό στο ματς της Γαλλίας με την Αυστρία και η μάσκα που αναγκάζεται να φορά έκτοτε έφερε και την... γκρίνια του ιδίου.

Στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης Αυστρία - Γαλλία, ο Εμπαπέ συγκρούστηκε με τον Ντάνσο με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος. Ο ίδιος τελικά μάτωσε και η εντολή ήταν να αποχωρήσει ως αλλαγή, αφού η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν, αποκόμισε έναν τραυματισμό και αυτός του έφερε ως... δωράκι μία μάσκα. Αυτή όμως δεν αρέσει και πολύ στον Γάλλο, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν αντέχει άλλο να τη φοράει.

«Είναι ο απόλυτος τρόμος να παίζεις με προστατευτική μάσκα, είναι βαρετό και περιμένω να την βγάλω όσο γίνεται πιο γρήγορα. Χρειάστηκε να την αλλάξω επειδή κάθε φορά κάτι πήγαινε λάθος με την μάσκα. Περιορίζει την όρασή μου και μου δημιουργεί προβλήματα με τον ιδρώτα στο μέτωπο.

Νιώθω λες και είμαι καλεσμένος στο Euro ως VIP μέλος και βλέπω τρισδιάστατους τους παίκτες στο γήπεδο. Όταν σπας τη μύτη σου και δεν κάνεις εγχείρηση, γίνεσαι στόχος. Ήξερα τί θα περάσω αλλά είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τη φανέλα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Με νέα μάσκα εμφανίστηκε στην προπόνηση της Γαλλίας ο Κιλιάν Εμπαπέ

Ο Κίλιαν Εμπαπέ ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία, αφού ο ίδιος επέστρεψε μετά τον σοβαρό τραυματισμό στη μύτη του και κατάφερε να σκοράρει. Ωστόσο η πρώτη του επαφή με τη μάσκα δεν ήταν καλή, αφού φάνηκε να ζορίζεται με αυτή.

Ο... μασκοφόρος Εμπαπέ εμφανίστηκε ξανά με νέα μάσκα πράγμα που δείχνει ότι δυσκολεύεται αρκετά στο να βρει εκείνη που θα τον βολέψει στο 100%. Έτσι το νέο του αξεσουάρ έκανε την εμφάνιση του στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου και εννοείται τράβηξε τα βλέμματα όλων πάνω του.