Με μπροστάρη τον Εμπαπέ η Ρεάλ παρουσίασε την νέα πορτοκαλί της εμφάνιση (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Με μπροστάρη τον Εμπαπέ η Ρεάλ παρουσίασε την νέα πορτοκαλί της εμφάνιση (vid)

Κώστας Τόπας 15:44 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 22.07.2024

Σε χρώμα πορτοκαλί είναι η δεύτερη εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης, για τη νέα σεζόν, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να πρωταγωνιστεί στην φωτογράφιση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα φοράει πορτοκαλί φανέλα για την δεύτερη της εμφάνιση, για τη σεζόν 2024/2025. Ενα χρώμα που είχε τη σεζόν 2013-14 που η ομάδα κέρδισε το δέκατο Champions League στην ιστορία της.

Εκτός από το πορτοκαλί, ο σύλλογος χρησιμοποίησε χρώματα νυχτερινού ουρανού για τις λεπτομέρειες στο γιακά, το σήμα , τους χορηγούς και τις τρεις ρίγες στους ώμους σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε, όπως εξήγησε ο σύλλογος στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Αυτή η φανέλα είναι εμπνευσμένη από τα αστέρια που εμφανίζονται στον ουρανό τις νύχτες μακριά από το Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ο σχεδιασμός της προέρχεται από την ιδέα ότι δεν έχει σημασία πού αγωνίζεται η ομάδα, επειδή οι Μαδριλένοι συνδέονται πάντα με τα αστέρια στον ουρανό», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η φανέλα των Μαδριλένων είναι η πρώτη σε πωλήσεις στον κόσμο, από την οποία μάλιστα κερδίζουν περισσότερα από 250 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο χάρη στην Adidas και τους δύο χορηγούς που έχουν στο στήθος και το μανίκι: Fly Emirates και HP.

 Ως εκ τούτου, αυτή τη σεζόν, παίκτες όπως ο Εμπαπέ, ο Μπέλιγχαμ και ο Βινίσιους θα φορούν μια φανέλα σε αυτό το χρώμα που αναμφίβολα φέρνει καλές αναμνήσεις για τον κόσμο των «μερένχες» στις εξέδρες.

Οι τιμές ξεκινούν από 125 ευρώ για την απλή κοντομάνικη φανέλα για ενήλικες και φτάνουν τα 200 ευρώ για τη φανέλα μακριά μανίκια. Η προσθήκη ενός ονόματος και ενός αριθμού στο πίσω μέρος κοστίζει 25 ευρώ επιπλέον και μπορείτε να επιλέξετε είτε τον αγαπημένο σας παίκτη είτε να κάνετε προσωπικά και να έχετε το δικό σας όνομα.