Μετά το «μπαμ» με Εμπαπέ η Ρεάλ ετοιμάζει να πυροδοτήσει κι άλλη «βόμβα»

Φλορεντίνο Πέρεθ & Κάρλο Αντσελότι

Μετά το «μπαμ» με Εμπαπέ η Ρεάλ ετοιμάζει να πυροδοτήσει κι άλλη «βόμβα»

Κώστας Τόπας 13:50 - 05.06.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μένει μόνο στην απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της έναν ακόμη μεγάλο αστέρα του ποδοσφαίρου.

Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ακόμη ανοίξει επίσημα και οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ήδη εξασφαλίσει αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη συμφωνία του καλοκαιριού.

Το απόγευμα της Δευτέρας (03/06), επιβεβαιώθηκε ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ Κιλιάν Εμπαπέ ανήκει πλέον στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 25χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός εντάχθηκε στους πρωταθλητές Ισπανίας μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Μετά την επισφράγιση της συμφωνίας με τον Εμπαπέ, έχει αναφερθεί ότι οι Μαδριλένοι θέλουν να αποκτήσουν έναν ακόμη αστέρα του ποδοσφαίρου. Όπως τονίζει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «μερένχες» επικεντρώνονται πλέον στον μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να εργάζεται για τη συμφωνία με τον Αλφόνσο Ντέιβις, καθώς έγιναν νέες επαφές αυτή την εβδομάδα. Πρόταση για νέο συμβόλαιο της Μπάγερν, εξακολουθεί να ισχύει, άρα είναι στο χέρι του Αλφόνσο τώρα. ε. Η Ρεάλ δεν θα πληρώσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Μπάγερν, μόνο υπό ευνοϊκούς όρους», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media ο έγκριτος Ιταλός ρεπόρτερ.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Μαξ Έμπερλ, επιβεβαίωσε ότι οι Βαυαροί πρόσφεραν στον Ντέιβις νέο συμβόλαιο.

«Στείλαμε στον Αλφόνσο μια πολύ συγκεκριμένη, ευγνώμων προσφορά. Κάποια στιγμή στη ζωή πρέπει να πεις ναι ή όχι. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας», ήταν τα λόγια του Έμπερλ.

Στο μεταξύ, μετά την ήττα της Μπάγερν από τη Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στο Champions League, ο ίδιος ο Ντέιβις μίλησε για το μέλλον του.

«Θα παίξω εδώ στο Μπερναμπέου; Αυτή τη στιγμή, ο ατζέντης μου μιλάει με την Μπάγερν. Ό,τι κι αν συμβεί, είμαι πολύ ευγνώμων στην Μπάγερν». Ο Ντέιβις θεωρείται συχνά ως ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έχοντας εντυπωσιάσει κατά τη διάρκεια του χρόνου του στη Γερμανία.

Μέχρι στιγμής, ο 23χρονος έχει πραγματοποιήσει 195 εμφανίσεις με την Μπάγερν, σημειώνοντας 11 γκολ. Έχει επίσης κερδίσει συνολικά 13 τρόπαια με τον σύλλογο, μεταξύ των οποίων πέντε τίτλους Bundesliga και ένα Champions League.