Μετά τον Εμπαπέ η Ρεάλ ταράζει τα μεταγραφικά «νερά» με νέο «μπαμ» χωρίς να βγάλει ούτε ευρώ από τα ταμεία της

Ρεάλ

Μετά τον Εμπαπέ η Ρεάλ ταράζει τα μεταγραφικά «νερά» με νέο «μπαμ» χωρίς να βγάλει ούτε ευρώ από τα ταμεία της

Κώστας Τόπας 10:40 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 26.07.2024

Μετά τον Κιλιάν Εμπαπέ, η Ρεάλ έχει αλλάξει την τακτική της στις μεταγραφές και πλέον είναι έτοιμη να ολοκληρώσει ακόμη ένα σπουδαίο «deal».

Διαδίδεται το παράδειγμα του Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης περίμενε και περίμενε μέχρι να καταφέρει να τον υπογράψει χωρίς να εμπλακούν χρήματα από την μεταγραφή. Χρήματα ωστόσο τα οποία γέμισαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς και μόνο του παίκτη.

Τώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «As», παρόμοια περίπτωση θα μπορούσε να συμβεί με μια άλλη παλιά επιθυμία του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έχει ήδη αναφερθεί επανειλημμένα ως πιθανή ενίσχυση των «μερένχες» το τελευταίο διάστημα.

Πρόκειται για τον 23χρονο αριστερό μπακ Αλφόνσο Ντέιβις, με τον οποίο οι Μαδριλένοι είχαν ήδη συμφωνήσει να περιμένουν μια σεζόν για να τελειώσει ο ποδοσφαιριστής τη αποδέσμευσή του με την Μπάγερν Μονάχου (λήγει τον Ιούνιο του 2025) και έτσι να φτάσει ελεύθερος.

Σε αντάλλαγμα, ο αμυντικός θα έπαιρνε ένα καλό μπόνους μεταγραφής, όπως συνέβη ήδη με τον Εμπαπέ. Η εφημερίδα της Μαδρίτης εξηγεί ότι η ομάδα της Ρεάλ αρχικά ήταν πρόθυμη να καταβάλει μέχρι και 35 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφή για τον παίκτη, αλλά ότι η Μπάγερν δεν μείωσε ποτέ το αίτημα της για 50 εκατομμύρια. Εξ ου και η αλλαγή στρατηγικής, η οποία θα την αναγκάσει να κάνει υπομονή.

Ο Ντέιβις κάποτε απέρριψε πρόταση ανανέωσης 14 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά ανά σεζόν, αφού επιθυμεί να καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Καναδός μπακ εντάχθηκε στη γερμανική ομάδα τον Ιανουάριο του 2019, κάνοντας το άλμα στην καριέρα του, από την άλλη όχθη του Ατλαντικού. Η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια είναι εντυπωσιακή, μετρά 180 συμμετοχές με εννέα γκολ και 28 ασίστ, με αποτέλεσμα να έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.