Μια... περιουσία: Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο για το ντεμπούτο του Εμπαπέ στο «Μπερναμπέου»

Κιλιάν Εμπαπέ

Μια... περιουσία: Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο για το ντεμπούτο του Εμπαπέ στο «Μπερναμπέου»

Κώστας Τόπας 09:27 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 25.08.2024

Εξωφρενικές είναι οι τιμές των εισιτηρίων για όσους επιθυμούν να δουν για πρώτη φορά από κοντά τον Κιλιάν Εμπαπέ να αγωνίζεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα είναι ο παίκτης που θα έχει στραμμένα όλα τα φώτα πάνω του αυτη σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης και αν οι οπαδοί των «μερένχες» θέλουν να δουν από κοντά το ντεμπούτο του Γάλλου αστέρα στη La Liga, οι τιμές των εισιτηρίων είναι... εξωφρενικές!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αντιμετωπίζει την Βαγιαδολίδ στις 18:00 και η εν λόγω αναμέτρηση θα είναι η πρώτη φορά που ο Εμπαπέ θα παίξει μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας.

«Καρφί» Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Θα μπορούσα να πω πόσο ενοχλητικοί είναι οι Γάλλοι»
LIGUE 1

10:10 - 23.08.2024

«Καρφί» Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Θα μπορούσα να πω πόσο ενοχλητικοί είναι οι Γάλλοι»

Ο Λουίς Ενρίκε απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε για τον Κιλιάν Εμπαπέ όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τη Μονπελιέ για τη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1.

Οι τιμές για τον αγώνα με την έχουν ήδη κυκλοφορήσει και οι φθηνότερες θέσεις είναι 95 ευρώ! Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το κόσμος των εισιτηρίων για την παρουσίαση του Γάλλου αστέρα πριν από μερικές εβδομάδες ήταν εξίσου υψηλές.

Οι τιμές ήταν από 30 έως 200 ευρώ, ανάλογα με την τοποθεσία των καθισμάτων, αφήνοντας πολλούς θαυμαστές που ήταν πρόθυμοι να παρακολουθήσουν το γεγονός να νιώθουν απογοητευμένοι και εξαπατημένοι.

Η διαδικτυακή ουρά για τα εισιτήρια γνώρισε μια συντριπτική ανταπόκριση, με περισσότερους από 100.000 θαυμαστές να διεκδικούν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του Εμπαπέ. Αυτός ο αριθμός ξεπέρασε κατά πολύ τη χωρητικότητα του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», που είναι περίπου 85.000.

Ο Γάλλος αστέρας έκανε επίσημα το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ στο Super Cup, σχηματίζοντας μια τρομερή επιθετική τριάδα δίπλα στον Βινίσιους Τζούνιορ και τον Ροντρίγκο. Σε αυτό το ματς όχι μόνο σκόραρε αλλά εξασφάλισε και τον πρώτο του τίτλο ως Μαδριλένος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!