Νέα «επίθεση» στον Εμπαπέ από τον Αλ Κελαϊφί: «Θα ενισχύσεις τους αντιπάλους μας, δεν έφερες χρήματα»

Νασέρ Αλ Κελαϊφί & Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Νέα «επίθεση» στον Εμπαπέ από τον Αλ Κελαϊφί: «Θα ενισχύσεις τους αντιπάλους μας, δεν έφερες χρήματα»

Κώστας Τόπας 12:26 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:16 - 29.05.2024

Μετά την οριστική αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, η «L'Equipe» έδωσε νέα στοιχεία γύρω από την κακή σχέση που είχε ο Γάλλος αστέρας με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Από τότε που επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Φεβρουάριο, η σχέση του ισχυρού άνδρα των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί με τον Γάλλο αστέρα έχει ψυχρανθεί εντελώς. Μάλιστα, και οι δύο πλευρές είχαν ήδη αποξενωθεί πριν από δύο χρόνια, λόγω μιας σειράς υποσχέσεων που, σύμφωνα με τον Εμπαπέ, ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Γαλλίας, δεν τήρησε.

Σύμφωνα με την «Équipe», ο πρόεδρος της Παρί ήταν έξαλλος που δεν επέκτεινε το συμβόλαιο του Εμπαπέ και χρησιμοποίησε μια σειρά από επιχειρήματα για να τον πείσει να αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια. Ένα από αυτά ήταν ότι για την European Super League.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί φαίνεται να είπε στον Εμπαπέ ότι: «Θα νομιμοποιήσεις τη Super League!», υπονοώντας ότι, με την ενίσχυση ενός άμεσου αντιπάλου όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, το επιχείρημα της έναρξης της νέας διοργάνωσης ήταν πιο εφικτό.

Ο Αλ Κελαΐφι τηλεφώνησε επίσης στον Εμπαπέ για να τον ενημερώσει, σύμφωνα πάντα με την «Équipe», ότι παίκτες όπως ο Μπέλιγχαμ και ο Χάρι Κέιν είχαν φύγει από τις αντίστοιχες ομάδες τους, αφήνοντας χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Ή, αναφερόμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε στον Γάλλο αστέρα ότι δεν μπορεί να ενισχύσει τον «μεγάλο μας αντίπαλο».

Πάντως, δεν είναι ο πρώτος τσακωμός μεταξύ των δύο. Στα μέσα Μαΐου και σύμφωνα με τη «Le Parisien», και οι δύο είχαν μια πολύ έντονη συζήτηση στο «Παρκ Ντε Πρενς», πριν από τον αγώνα που η Παρί κατέληξε να χάσει από την Τουλούζ  (1-3).

«Σε ευχαριστούμε για όλα Κιλιάν», το συγκινητικό βίντεο της Ligue 1 για τον Εμπαπέ
LIGUE 1

10:08 - 25.05.2024

«Σε ευχαριστούμε για όλα Κιλιάν», το συγκινητικό βίντεο της Ligue 1 για τον Εμπαπέ

Με ένα συγκινητικό βίντεο η Ligue 1 αποχαιρέτησε τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, προτού γίνει κάτοικος Μαδρίτης για λογαριασμό της Ρεάλ.

Ο Εμπαπέ και ο Αλ Κελαϊφί θα είχαν μια πολύ σκληρή σύγκρουση, όπου και οι δύο συμμετείχαν σε τεταμένο πρόσωπο με πρόσωπο. «Οι τόνοι ανέβηκε πολύ γρήγορα», σε σημείο που «οι τοίχοι έτρεμαν» και ακούγονταν κραυγές έξω από την αίθουσα, σύμφωνα με μάρτυρα στο σημείο που επικαλείται η εφημερίδα. Η Παρί βέβαια το διέψευσε αργότερα.