Ο Αντσελότι αποκάλυψε σε ποια θέση της επίθεσης θέλει να χρησιμοποιεί τον Εμπαπέ στη Ρεάλ (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ και Κάρλο Αντσελότι

Ο Αντσελότι αποκάλυψε σε ποια θέση της επίθεσης θέλει να χρησιμοποιεί τον Εμπαπέ στη Ρεάλ (vid)

Κώστας Τόπας 09:06 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 26.07.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε επιτέλους ποια θέση θα παίξει ο Κιλιάν Εμπαπέ στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ υπέγραψε επίσημα στη Ρεάλ την 1η Ιουλίου μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν , με την παρουσίασή του να γίνεται στο κατάμεστο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μετά την ολοκλήρωση του Euro 2024. Ο Γάλλος αστέρας πήρε τη φανέλα με το νούμερο εννέα που ανήκε στο παρελθόν στον Καρίμ Μπενζεμά και δεν είχε χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023/24.

Ο προτιμώμενος αριθμός του Εμπαπέ είναι το «10», αλλά αυτός ήταν επιθυμία του Λούκα Μόντριτς, ο οποίος το διατήρησε και φέτος στη φανέλα του. Από την άλλη, ο 24χρονος δεν έκανε το ντεμπούτο του στη Ρεάλ στη φιλική νίκη με 3-0 επί της Αλμπαθέτε την Τετάρτη, καθώς του δόθηκε περίοδος ξεκούρασης μετά την πορεία της Γαλλίας στο Euro 2024.

Αποκαλύφθηκαν οι 20 πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στην Ευρώπη - Το όνομα στην κορυφή που δεν περίμενες
REST OF THE WORLD

08:43 - 26.07.2024

Αποκαλύφθηκαν οι 20 πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στην Ευρώπη - Το όνομα στην κορυφή που δεν περίμενες

Όλοι έχουν μια καλή ιδέα ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη, αλλά το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μπορεί να σας εκπλήξει.

Αλλά οι οπαδοί της Ρεάλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να τον δουν στη δράση - ειδικά καθώς το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου φέρεται να έχει αποφασίσει ότι πρέπει να χειρουργηθεί στο σπάσιμο της μύτης που υπέστη στο Euro 2024.

Μιλώντας πριν από το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Κιλιάν Εμπαπέ, ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι μφανίστηκε στο Obi One Podcast - με παρουσιαστή τον πρώην μέσο της Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ - για να πει στους ακροατές ότι ο Γάλλος θα παίξει κορυφή, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις της επίθεσης.

«Τον βλέπω να παίζει μπροστά. Η επίθεση έχει πλάτος, το γήπεδο είναι 68 μέτρα. Πρέπει να καλύψουμε αυτά τα 68 μέτρα με τους παίκτες μπροστά. Αν σας ρωτήσω πού έπαιξε ο Βινίσιους την περασμένη σεζόν, είναι δύσκολο να πω. Δεν έπαιζε (πάντα) ως αριστερός εξτρέμ, αλλά ήταν σε διαφορετικές θέσεις.

Το σημαντικό κλειδί για τους επιθετικούς παίκτες είναι η κινητικότητα των παικτών. Μερικές φορές μπορούν να παίξουν στα αριστερά, μερικές φορές στη μέση. Ο Μπέλιγχαμ μερικές φορές έπαιζε αριστερά, μερικές φορές στο κέντρο, μερικές φορές πήγαινε δεξιά. Ο Ροντρίγκο ξεκίνησε το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού στα δεξιά, μερικές φορές τον έβλεπα να παίζει στα αριστερά. Επομένως, είναι σημαντικό, η κινητικότητα.

Θέλω να τους δώσω ελευθερία. Πρέπει να μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση του παιχνιδιού. Παίξαμε ένα παιχνίδι εναντίον της Σίτι με τον Βινίσιους και τον Ροντρίγκο στα αριστερά, γιατί πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε. Δεν ανησυχούμε τόσο πολύ που θα παίξει ο Εμπαπέ. Νομίζω ότι είναι αλήθεια, είναι σημαντικό για την κινητικότητα μπροστά».