O Eμπαπέ δεν αξίζει την Χρυσή Μπάλα σύμφωνα με τον Αγουέρο
i

©imago

O Eμπαπέ δεν αξίζει την Χρυσή Μπάλα σύμφωνα με τον Αγουέρο

Νεφέλη Μπισμπίκη 09:20 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 25.09.2024

Ο καιρός που θα μάθουμε ποιος θα διαδεχθεί τον Λιονέλ Μέσι στην Χρυσή Μπάλα πλησιάζει, με ηχηρά ονόματα να βρίσκονται στην λίστα, αλλά για τον Σέρχιο Αγουέρο, ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν αξίζει το βραβείο.

Περίπου σε ένα μήνα, θα γνωρίζουμε τον νέο κάτοχο της Χρυσής Μπάλας για το 2024. Ο Βινίσιους θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου, με τις αναφορές γύρω από το όνομά του να πληθαίνουν. Υπάρχουν και άλλοι συμπαίκτες του στην Ρεάλ Μαδρίτης και όχι μόνο οι οποίοι είναι υποψήφιοι, όπως οι Τζουντ Μπέλινγχαμ, Ντάνι Καρβαχάλ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Όσο για τον τελευταίο, οι απόψεις διίστανται. Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν για να ενταχθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, δεν έχει πείσει ακόμα πολλούς, καθώς δεν έχει ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες τους. Μπορεί να έχει βρει τα πατήματα του και να σκοράρει πλέον σε κάθε παιχνίδι της νέας του ομάδας, αλλά πρώην παίκτες όπως ο Αγουέρο, δεν θεωρούν, ακόμα τουλάχιστον , πως αξίζει την Χρυσή Μπάλα.

Επική ατάκα του Εμπαπέ στο trash talking του τερματοφύλακα της Εσπανιόλ: «Δεν καταλαβαίνω λέξη»
LA LIGA

11:20 - 24.09.2024

Επική ατάκα του Εμπαπέ στο trash talking του τερματοφύλακα της Εσπανιόλ: «Δεν καταλαβαίνω λέξη»

Ο τερματοφύλακας της Εσπανιόλ, Ζοάν Γκαρθία, προσπάθησε να αποσυντονίσει τον Κιλιάν Εμπαπέ πριν εκτελέσει το πέναλτι, αλλά τα λόγια του δεν έπιασαν τόπο, αφού ο Γάλλος του απάντησε πως δεν καταλαβαίνει λέξη.

Ο Σέρχιο Αγουέρο, δεν είναι οποιοσδήποτε παίκτης, αλλά είναι από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του. Ο Αργεντίνος πρώην ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα, δήλωσε πως προτιμά τον Βινίσιους αντί του Γάλλου σούπερ σταρ.

«Αυτή τη σεζόν, ο Βινίσιους ήταν καλύτερος από τον Εμπαπέ. Είναι ένας παίκτης που δημιουργεί κινδύνους. Αν ο Βινίσιους έχει την μπάλα, νιώθουμε ότι υπάρχει κίνδυνος. Προτιμώ ο Βινίσιους να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Αυτή τη σεζόν ήταν πολύ καλύτερος», ανέφερε ο Αγουέρο.