Ο διάλογος Μπέλιγχαμ – Εμπαπέ που έχει γίνει viral: «Τέλειωσε τη φάση – Αυτό σου λέω κι εγώ» (vid)

Ο διάλογος Μπέλιγχαμ – Εμπαπέ που έχει γίνει viral: «Τέλειωσε τη φάση – Αυτό σου λέω κι εγώ» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:56 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 19.08.2024

Το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης χημείας μετά την προσθήκη του Κιλιάν Εμπαπέ στην κορυφή της επίθεσης επιβεβαιώθηκε στην αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα, με τον διάλογο του Γάλλου με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να γίνεται viral.

Σε έναν ιδεατό ποδοσφαιρικό κόσμο που όλα θα λύνονταν βάζοντας απλά τους καλύτερους πoδοσφαιριστές στην ενδεκάδα, τότε η Ρεάλ Μαδρίτης πιθανότατα θα είχε ήδη στεφθεί πρωταθλήτρια Ισπανίας, αλλά και Ευρώπης.

Μιλάμε για μια ομάδα που ούτως ή άλλως έχει κατακτήσει αυτούς τους τίτλους και πλέον μετά την προσθήκη του καλοκαιριού, με την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, θεωρείται ως μία από τις πληρέστερες ομάδες όλων των εποχών και είναι το πρώτο φαβορί για να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμα Champions League.

https://www.youtube.com/watch?v=kcoMuCfF-3k

Παρ’ όλα αυτά, τα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται στον όρο της θεωρίας μέχρι τώρα…

Η «βασίλισσα» βρίσκεται σε διαδικασία στο να βρει τα… πατήματά της εν όψει της σεζόν 2024/25, διότι η προσθήκη του Κιλιάν Εμπαπέ στην ενδεκάδα δεν είναι μια απλή υπόθεση και επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι από τον χώρο της μεσαίας γραμμής αποχώρησε ο «εγκέφαλος» της ομάδας, Τόνι Κρόος, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Η ισοπαλία στην έδρα της Μαγιόρκα στο πλαίσιο της πρεμιέρας της La Liga είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όλων των παραπάνω, ενώ πλέον τον γύρο της Ισπανίας κάνει και ένα βίντεο από τη φυσούνα του γηπέδου κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.

Σε αυτό το συμβάν πρωταγωνιστές είναι οι Κιλιάν Εμπαπέ, Βινίσιους και Ροντρίγκο που συζητούν για το πρώτο ημίχρονο και σε κάποιο σημείο μπαίνει στον διάλογο και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Από τα όσα είπαν φαίνεται ξεκάθαρα ότι προσπαθούν και οι ίδιοι προσπαθούν ακόμα να βρουν τα πατήματά τους και τη χημεία τους.

«Νομίζω ότι όταν αλλάζουμε θέσεις, δεν μας περιμένουν εκεί. Και μπορείτε να δώσετε πάσες στην άλλη πλευρά, γρήγορα», είπε αρχικά ο Εμπαπέ στον Βινίσιους και τότε ο Μπέλιγχαμ τους είπε:

«Εσείς οι τρεις, τελειώστε τις φάσεις, γιατί το να τρέχουμε προς τα πίσω είναι πολύ δύσκολο», με τον Γάλλο σούπερ – σταρ να απαντά: «Αυτό λέω κι εγώ, πρέπει να τους τελειώσουμε με κάτι».

Δείτε το βίντεο:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!