Ο Εμπαπέ «αντέγραψε» τον Κριστιάνο κατά την παρουσίαση του στη Ρεάλ (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Ο Εμπαπέ «αντέγραψε» τον Κριστιάνο κατά την παρουσίαση του στη Ρεάλ (vid)

Κώστας Τόπας 08:40 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:40 - 17.07.2024

Μία κίνηση που θύμισε Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ο Κιλιάν Εμπαπέ κατά την παρουσίασή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από εβδομάδες αβεβαιότητας, τελικά επιβεβαιώθηκε τον περασμένο μήνα ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ, Κιλιάν Εμπαπέ θα φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 25χρονος Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 έγραψε στα social media: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Τόσο χαρούμενος και περήφανος που μπήκα στον σύλλογο των ονείρων μου, τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο ενθουσιασμένος είμαι αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να σας δω, Madridistas, και σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξή σας. Hala Madrid», είχε γράψει χαρακτηριστικά στα social media.

Το απόγευμα της Τρίτης (16/07), μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεών του, ο Εμπαπέ παρουσιάστηκε τελικά μπροστά στους οπαδούς των Μαδριλένων στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Προς το τέλος της παρουσίασής του, ο 25χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός εθεάθη να αντιγράφει αυτό που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ο Πορτογάλος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό των «μερένχες».

Ο Εμπαπέ είπε: «Ένα, δύο, τρία. Hala Madrid», στο ίδιο ύφος που το είχε πει και ο Πορτογάλος αστέρας το 2009. Ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Η οικογένειά μου είναι τόσο χαρούμενη. Μπορώ να δω τη μαμά μου να κλαίει. Είναι μια απίστευτη μέρα για μένα. Ονειρευόμουν αυτή τη μέρα από τότε που ήμουν παιδί. Το να είμαι εδώ σήμερα σημαίνει πολλά για μένα.

Τώρα έχω ένα άλλο όνειρο - και αυτό είναι το όνειρο να ζήσω την ιστορία αυτού του συλλόγου και τις προσδοκίες των Madridistas. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσω τα πάντα για τον σύλλογο και αυτό το σήμα».

Και συνέχισε: «Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά εδώ σήμερα. Κάποτε ήμουν σαν εσένα. Αν έχεις το πάθος, θα πετύχεις τα όνειρά σου.

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Το γεγονός ότι μιλάω τόσο πολύ σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι εδώ σήμερα. Αυτός είναι ο σύλλογος των ονείρων μου και ο μεγαλύτερος σύλλογος στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».

Για την ιστορία, ο Εμπαπέ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο εννιά την ερχόμενη σεζόν.