Ο Εμπαπέ έφυγε από την Παρί αλλά ο αντικαταστάτης του αγνοείται

Εμπαπέ

i

© Imago

Ο Εμπαπέ έφυγε από την Παρί αλλά ο αντικαταστάτης του αγνοείται

Κώστας Τόπας 09:27 - 14.08.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί εδώ και καιρό παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει καταφέρει να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γάλλου αστέρα.

Η Ligue 1 McDonald's θα ανοίξει αυλαία στις 16 Αυγούστου με την αναμέτρηση Χάβρη - Παρί Σεν Ζερμέν (16/08, 21:45). Το μεταγραφικό παζάρι κλείνει στις 31 Αυγούστου. Και στις τάξεις των Παριζιάνων δεν υπάρχει ίχνος αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ.

Μία από τις προτεραιότητες του Λουίς Ενρίκε ήταν ένας επιθετικός, και παρόλο που η λίστα με τα ονόματα ήταν εντυπωσιακή, καθώς οι μέρες περνούσαν η ομάδα του Παρισιού δεν μπορούσε να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Εμπαπέ.

Ραφαέλ Λεάο, Χβίτσα Κβαρατσχέλια, Μάρκους Ράσφορντ, Τζέιντον Σάντσο, Μοχάμεντ Σαλάχ και Νίκο Γουίλιαμς. Απαντες ήταν στο μπλοκάκι της Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο όλοι τους, για διαφορετικούς λόγους, δεν μπορούν να θεωρούνται σήμερα μεταγραφικοί στόχοι της πρώην ομάδα του Εμπαπέ.

Αυτή τη στιγμή, ο μόνος σπουδαίος επιθετικός που έχει πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Βίκτορ Οσίμεν. Φυσικά, ο Νιγηριανός κοστίζει 130 εκατομμύρια και ο Ντε Λαουρέντις δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει με ούτε ένα ευρώ λιγότερο. Το περασμένο καλοκαίρι, οι Παριζιάνοι απέκτησαν τους Ραντάλ Κόλο Μουάνι και του Γκονσάλο Ράμος, για τους οποίους ξόδεψαν περίπου 160 εκατομμύρια ευρώ, αλλά κανένας από τους δύο δεν έχει πείσει τον σύλλογο.

Χωρίς τον Εμπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν βλέπει πως έχει πρόβλημα στο γκολ. Ο νέος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε 44 γκολ την περασμένη σεζόν σε 50 αγώνες. Ακολούθησαν οι Γκονσάλο Ράμος με 14, Βιτίνια και Κόλο Μουανί με εννέα και ο Ουσμάν Ντεμπελέ με πέντε. Αυτή τη στιγμή, κανένας παίκτης στην ομάδα δεν εξασφαλίζει ούτε τα μισά από τα γκολ που σημείωσε ο Εμπαπέ κάθε σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!