Ο Εμπαπέ είναι χαρούμενος στην Παρί και «σβήνει» τις ελπίδες της Ρεάλ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Intime

Ο Εμπαπέ είναι χαρούμενος στην Παρί και «σβήνει» τις ελπίδες της Ρεάλ

Κώστας Τόπας 14:44 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 14.08.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ευτυχισμένος στην Παρί Σεν Ζερμέν και δεν διστάζει να το δείχνει και στα social media.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν, χωρίς αμφιβολία, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της μεταγραφικής αγοράς αυτό το καλοκαίρι. Ο Γάλλος αστέρας άνοιξε το κουτί της Πανδώρας όταν ανακοίνωσε τον Ιούνιο  ότι δεν επρόκειτο να ενεργοποιήσει την ρήτρα ανανέωσης με την Παρί μέχρι το 2025. Μετά από αυτή την απόφαση, κυκλοφόρησαν ασταμάτητες φήμες σχετικά με το μέλλον του, ενώ πολλά ισπανικά Μέσα έκαναν λόγο για «τελειωμένη» μεταγραφή του 24χρονου Γάλλου επιθετικού στην Ρεάλ.

Τελικά όμως τα σενάρια ανατράπηκαν και ο Εμπαπέ παραμένει στην Παρί και δεν αποκλείεται να καταλήξει να ανανεώσει ακόμη και στον παριζιάνικο σύλλογο. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παίκτης δείχνει να αγνοεί όσα έχουν ειπωθεί και λέγεται για το μέλλον του. Έτσι, ενώ χθες κάποιοι συνέχισαν να επιμένουν για την άφιξή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γάλλος αστέρας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram. Μια φωτογραφία στην οποία προπονείται με την Παρί και η οποία συνοδεύεται από ένα emoticon με ένα χαμογελαστό πρόσωπο που δείχνει ευτυχία, μια μπάλα ποδοσφαίρου και μια κόκκινη καρδιά.

Το story του Κιλιάν Εμπαπέ

Ένα σημάδι ότι ο Εμπαπέ είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος που βρίσκεται στην Παρί όπου, τουλάχιστον, θα βρίσκεται μέχρι την επόμενη χρονιά. Κάτι που έχει απογοητεύσει ένα μεγάλο μέρος της Ρεάλ Μαδρίτης.