Ο Εμπαπέ έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ χωρίς η Παρί να το γνωρίζει

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Christian Liewig - Corbis/Getty Images/Ideal Images

Ο Εμπαπέ έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ χωρίς η Παρί να το γνωρίζει

Κώστας Τόπας 08:24 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 14.08.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της νέας σεζόν, χωρίς ωστόσο η Παρί να είναι ενήμερη για την απόφαση του Γάλλου αστέρα της.

Από την 1η Ιανουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία μπορεί να συζητήσει με το μελλοντικό του σύλλογο, ο Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζει να τροφοδοτεί τις φήμες για το μέλλον του, ενώ το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει διάρκεια έως τις 30 Ιουνίου 2024. Η απόφασή του για το μελλοντικό του σύλλογο προφανώς παρακολουθείται από όλη την Ευρώπη, ξεκινώντας από την Ισπανία, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Αυτό το Σάββατο (03/02), η «Le Parisien» ανακοίνωσε ότι ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας επέλεξε να ενταχθεί στην Ρεάλ. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του «RMC», η πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν γνωρίζει την επιλογή του επιθετικού της, ο οποίος γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει να κάνει την επιλογή του. Εάν ο Εμπαπέ ανακοινώσει ότι δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του στην Παρί, οι Μαδριλένοι θα επισπεύσουν για να ολοκληρώσουν γρήγορα την μεταγραφή και να οριστικοποιήσουν την άφιξη του Γάλλο.

Την ίδια στιγμή, η Παρί δεν πέταξε «λευκή» πετσέτα και πρόσφερε παράταση νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Ετσι, ο Εμπαπέ έχει όλα τα χαρτιά στα χέρια του για να αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του, κάτι που συνεχίζει να τροφοδοτεί τις συζητήσεις.