Ο Εμπαπέ πρόλαβε ήδη να γράψει ιστορία στην παρουσίασή του στη Ρεάλ - Το κοινό στοιχείο με τον Κριστιάνο

Κιλιάν Εμπαπέ

Ο Εμπαπέ πρόλαβε ήδη να γράψει ιστορία στην παρουσίασή του στη Ρεάλ - Το κοινό στοιχείο με τον Κριστιάνο

Κώστας Τόπας 09:02 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 19.07.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πρόλαβε ήδη να γράψει ιστορία με τη νέα του ομάδα.

Την Τρίτη (16/07), ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοίνωσε ότι το παιδικό του όνειρο να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης έγινε πραγματικότητα καθώς παρουσιάστηκε σε ένα γεμάτο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο Γάλλος αστέρας είχε έρθει σε συμφωνία με τους Μαδριλένους τον Ιούλιο, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η παρουσίασή του, ενώπιον 80.000 θεατών, είχε καθυστερήσει λόγω της συμμετοχής της Γαλλίας στο Euro, όπου η εθνική του ομάδα αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Ισπανία.

Ο Εμπαπέ και το παιδικό του όνειρο: Οι αξίες που απαρνήθηκε για να υπογράψει στη Ρεάλ (vid)
LA LIGA

14:10 - 17.07.2024

Ο Εμπαπέ και το παιδικό του όνειρο: Οι αξίες που απαρνήθηκε για να υπογράψει στη Ρεάλ (vid)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ ευχαρίστησε τον παίκτη για την «προσπάθειά του» να ενταχθεί στους Μαδριλένους, αφήνοντας στην άκρη τα οικονομικά του συμφέροντα.

Μιλώντας στον κόσμο, ο Κιλιάν Εμπαπέ είπε ότι για πολλά χρόνια περίμενε την ημέρα που θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Πέρασα ατελείωτες νύχτες κάνοντας όνειρα για μια μέρα παίζοντας για τη Ρεάλ Μαδρίτης και σήμερα είμαι ένας ευτυχισμένος τύπος. Η οικογένειά μου είναι τόσο χαρούμενη εδώ, που βλέπω τη μαμά μου να κλαίει. Είναι μια απίστευτη μέρα για μένα, ονειρευόμουν αυτή τη μέρα από τότε που ήμουν παιδί και αυτή η μέρα σημαίνει πολλά για μένα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πράγματι, η παρουσία στην παρουσίαση του Παγκόσμιου πρωταθλητή του 2018 έχει ανταποκριθεί μόνο σε έναν παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης στο παρελθόν. Τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν υπέγραψε στους «μερένχες» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009.

Ο Εμπαπέ από την πλευρά του, φορούσε τη νέα εντός έδρας φανέλα του συλλόγου του και μίλησε στους οπαδούς στα ισπανικά. Παρουσιάζοντας τον Γάλλο αστέρας στους φίλους της Ρεάλ, ο πρόεδρος του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ είπε:

«Η αγάπη που ένιωθες για τη Ρεάλ Μαδρίτης και που ταυτίζεσαι με αυτόν τον σύλλογο από την παιδική σου ηλικία, σου έδωσε τη δυνατότητα να είσαι εδώ και να ξεπεράσεις αυτά τα εμπόδια στο δρόμο για το όνειρό σου».

Ο Εμπαπέ ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μετά τη θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία σημείωσε 256 γκολ σε 308 εμφανίσεις.