Ο Εμπαπέ έδωσε την πιο ψυχρή απάντηση όταν ρωτήθηκε για τον Κριστιάνο μετά τα πρώτα του γκολ με τη Ρεάλ

Κιλιάν Εμπαπέ - Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Εμπαπέ έδωσε την πιο ψυχρή απάντηση όταν ρωτήθηκε για τον Κριστιάνο μετά τα πρώτα του γκολ με τη Ρεάλ

Κώστας Τόπας 08:15 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 03.09.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έδωσε την πιο ψυχρή απάντηση όταν ρωτήθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τα πρώτα του γκολ στη La Liga με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σημείωσε τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα για τη Ρεάλ μετά την εκπληκτική μεταγραφή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς βρήκε δύο φορές ον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, την περασμένη Κυριακή (01/09) απέναντι στη Μπέτις.

Και μιλώντας μετά το αποτέλεσμα, ο Γάλλος αστέρας συγκρίθηκε με τον πρώην «Galactico», Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος απόλαυσε μία εξαιρετικά παραγωγική σεζόν στο κλαμπ κατά τη διάρκεια της θρυλικής του θητείας.

Όμως, ο 25χρονος αστέρας απέρριψε τις συγκρίσεις με τον Πορτογάλο, παρόλο που ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας ήταν το ποδοσφαιρικό του είδωλο.

«Δεν νιώθω την πίεση», είπε. «Δεν σκέφτομαι τον Κριστιάνο, με όλο τον σεβασμό προς αυτόν. Ο Κριστιάνο είναι το είδωλό μου, ναι. Αλλά όχι, δεν θέλω να ακολουθήσω τίποτα. Δεν θέλω αυτή την πίεση. Θέλω να είμαι ο Κίλιαν. έχω μόνο την πίεση να προσαρμοστώ στην ομάδα».

Ανοίγοντας λογαριασμό στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας, ο Εμπαπέ πρόσθεσε: «Ήταν μια υπέροχη στιγμή. Ήλπιζα να σκοράρω σε αυτό το θρυλικό γήπεδο, το οποίο θεωρώ το καλύτερο στον κόσμο. Αισθάνομαι υπέροχα εδώ. Το έχω πει Από τότε που έφτασα, είμαι χαρούμενος.

Για μερικούς παίκτες, τρία παιχνίδια χωρίς γκολ μπορεί να μην φαίνονται πολλά, αλλά για μένα ήταν πολλά. Ωστόσο, η υποστήριξη από τον σύλλογο και τους οπαδούς ήταν απίστευτη. Μου δίνει την αυτοπεποίθηση να δώσω τα πάντα για αυτός ο σύλλογος και το σήμα του».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει σκοράρει τρία γκολ σε πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, που περιλαμβάνει ένα γκολ στη νίκη του στο Super Cup επί της Αταλάντα τον περασμένο μήνα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!