Ο Εμπαπέ έπεσε θύμα χάκερ στο Twitter: «Ο Κριστιάνο είναι ο GOAT, όχι ο νάνος ο Μέσι»

Ο Εμπαπέ έπεσε θύμα χάκερ στο Twitter: «Ο Κριστιάνο είναι ο GOAT, όχι ο νάνος ο Μέσι»

Κώστας Τόπας 10:06 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 29.08.2024

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ είδε τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/08) να παραβιάζουν τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαπέ, παραβιάστηκαν με αναρτήσεις, εκ των οποίων η μία ήταν προσβλητική για τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Εμπαπέ έκανε ένα σωρό tweets με επίκεντρο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρώτα δημοσίευσε το «Manchester is Red». Επειτα, υπήρξε επίσης ένα tweet υπέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο έναντι του Λιονέλ Μέσι, πριν προσβάλει τον οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας. Ο Εμπαπέ δημοσίευσε: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Ο νάνος (Λιονέλ Μέσι) ΔΕΝ είναι ο GOAT».

Ο λογαριασμός του Εμπαπέ έκανε μερικά πολύ αμφιλεγόμενα tweets για αρκετές ομάδες της Premier League, συμπεριλαμβανομένων των Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ. Ωστόσο, όλες οι ανώνυμες δημοσιεύσεις διαγράφηκαν γρήγορα αργότερα.

Επιπλέον, ο κόσμος παρατήρησε όταν ο λογαριασμός του Γάλλου αστέρα στο «Χ» δημοσίευσε πολλά μηνύματα σχετικά με ένα κρυπτονόμισμα που ονομάζεται «$MBAPPE». Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, το κρυπτονόμισμα εκτινάχθηκε και έπεσε κατακόρυφα μέσα σε λίγα λεπτά. Παρόλα αυτά, οι αναρτήσεις παρέμειναν ορατές (τη στιγμή που γράφονταν αυτά τα στοιχεία) στο προφίλ του Γάλλου σταρ.

Ορισμένοι χρήστες αμφισβήτησαν ακόμη και αν οι αναρτήσεις ήταν αποτέλεσμα γνήσιου hack ή αν ο ποδοσφαιριστής ενέκρινε πράγματι το νόμισμα.

Μετά την εμφάνιση των αναρτήσεων, η αγοραία αξία των token εκτινάχθηκε σε δεκάδες εκατομμύρια μέσα σε λίγα λεπτά, αν και γρήγορα έπεσε ξανά στο μηδέν. Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, ένας χρήστης αγόρασε μάρκες αξίας περίπου 286 δολάρια και τα πούλησε στο αποκορύφωμα για ένα κέρδος περίπου 200.000 δολάρια

Την ώρα του συμβάντος, ήταν ξημερώματα στην Ισπανία, όπου ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ξεκουραζόταν για να προετοιμαστεί για τον αγώνα του με τη Λας Πάλμας. Η Ρεάλ Μαδρίτης οδεύει στον τρίτο της αγώνα πρωταθλήματος της σεζόν αναζητώντας ακόμα την καλύτερη εκδοχή του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε στο Super Cup, αλλά δεν έχει ακόμη σκοράρει σε εγχώριες διοργανώσεις. Σε δύο ματς, έχει κάνει εννέα σουτ, πέντε εύστοχα, με ένα γκολ ακόμα να του ξεφεύγει.