Ο Εμπαπέ και η πολυτελής συλλογή του από αυτοκίνητα που δεν μπορεί να οδηγήσει (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

Ο Εμπαπέ και η πολυτελής συλλογή του από αυτοκίνητα που δεν μπορεί να οδηγήσει (vid)

Κώστας Τόπας 12:13 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 17.07.2024

Το νέο απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει ακόμη δίπλωμα, αλλά αυτό δεν τον έχει εμποδίσει από το να συγκεντρώσει μια πολυτελής συλλογή από supercars.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρουσιάστηκε ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη (16/07). Οι Μαδριλένοι έχουν συμφωνία με τη BMW, αλλά το νέο της αστέρι δεν θα μπορεί να οδηγήσει κανένα μοντέλο της γερμανικής μάρκας.

Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν έκλεισε τα 25 του στις 20 Νοεμβρίου και θα μπορούσε να έχει δίπλωμα οδήγησης εδώ κι έξι χρόνια, αφού στη Γαλλία, όπως και στην Ισπανία, μπορεί να το αποκτήσει από τα 18 του. Το γεγονός αυτό ωστόσο, δεν τον εμπόδισε να συγκεντρώσει αρκετά πολυτελή αυτοκίνητα στο γκαράζ του.

Αυτό είναι το ρατσιστικό σύνθημα των Αργεντινών για τους Γάλλους: «Τους αρέσει να πηγαίνουν με τρανς όπως ο Εμπαπέ» (vid)
REST OF THE WORLD

09:45 - 17.07.2024

Αυτό είναι το ρατσιστικό σύνθημα των Αργεντινών για τους Γάλλους: «Τους αρέσει να πηγαίνουν με τρανς όπως ο Εμπαπέ» (vid)

Η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δημοσίευσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει και κατηγορεί την ομάδα της Αργεντινής για τις φωνές των παικτών της, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί «ρατσιστικές και μεροληπτικές», που απευθύνονται κατά της γαλλικής ομάδας κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα.

Η ασυνήθιστη περίπτωση του Εμπαπέ

Αν κάτι είναι φυσιολογικό για ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου, είναι να τους βλέπουν να οδηγούν σε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο που φτάνουν στην προπόνηση ή σε κάποιους αγώνες. Πολλοί από αυτούς επιδεικνύουν τα αυτοκίνητά τους και παρουσιάζουν μεγάλες συλλογές, δηλώνοντας λάτρεις του κινητήρα. Κάποιοι αντιμετώπισαν ακόμη και προβλήματα με την οδήγησή τους υπερβαίνοντας τα όρια ταχύτητας.

Στην περίπτωση του νέου επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα τον δούμε, τουλάχιστον σε σύντομο χρονικό διάστημα, στα χειριστήρια ενός από τα σπορ αυτοκίνητα της. Από την άφιξή του στην Παρί, η γαλλική ομάδα του έδωσε έναν οδηγό για να τον πηγαίνει όπου ήθελε και αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Αυτός ο οδηγός είναι ο άνθρωπος που απολαμβάνει τα πολυτελή αυτοκίνητα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2018.

Ο Εμπαπέ γίνεται έτσι μια ιδιαίτερη περίπτωση στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αφού όλο και λιγότεροι παίκτες δεν έχουν την άδεια οδήγησης. «Για πολλούς ανθρώπους είναι υποχρέωση, αλλά δεν ήταν για μένα, δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα», εξομολογήθηκε ο Γάλλος σε συνέντευξή του. Ετσι, ο 25χρονος αστέρας διαβεβαιώνει ότι αυτό είναι ένα από τα ξεκάθαρα μειονεκτήματα της επιτυχίας του σε τόσο νεαρή ηλικία.

Όπως επιβεβαίωσαν αρκετά γαλλικά ΜΜΕ, ένα από τα πιο ιδιαίτερα μοντέλα που έχει στην κατοχή του ο παίκτης και που θα πρέπει να φέρει στην ισπανική πρωτεύουσα είναι η Ferrari 488 Pista. Πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση της ιταλικής μάρκας που κυκλοφόρησε μόνο για ειδικούς πελάτες και η τιμή της κυμαίνεται από μισό εκατομμύριο δολάρια. Αυτό το μοντέλο από τη μάρκα Prancing Horse έχει ισχύ 720 HP , μπορεί να ξεπεράσει τα 340 km/h και επιταχύνει από το 0 στα 100 σε μόλις 2,85 δευτερόλεπτα.

Από τη Γαλλία επιβεβαιώνουν ότι ένα άλλο από τα πιο αποκλειστικά μοντέλα στο γκαράζ του Εμπαπέ είναι ένα άλλο από την ιταλική φίρμα, αυτή τη φορά η Ferrari 458. Αυτό το μοντέλο αποτιμάται περίπου στα $300.000 και αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι ότι ο θρύλος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ συμμετείχε στη σχεδίασή του.

Ferrari 458

Οι ίδιες πηγές πληροφοριών αναφέρουν και άλλα μοντέλα που έχει υπό την εξουσία του ο Εμπαπέ. Και ο επιθετικός δεν έχει μόνο αυτοκίνητα από τη μάρκα Maranello, αλλά μια άλλη μάρκα που έχει αρκετά πιο γνωστά μοντέλα είναι η Volkswagen. Αυτός είναι ένας από τους χορηγούς της γαλλικής εθνικής ομάδας και η υπογραφή της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δει να βγαίνει από πολλά αυτοκίνητα αυτής της μάρκας. Μακριά από σπορ αυτοκίνητα, ο Γάλλος έχει επίσης μια Mercedes V-Class .

Πάντως, ο Εμπαπέ δεν απολαμβάνει ποτέ όλα αυτά τα πολυτελή αυτοκίνητα από τη θέση του οδηγού, αλλά μάλλον στη θέση του συνοδηγού ή στα πίσω καθίσματα, ενώ ο ιδιωτικός του σοφέρ οδηγεί. Κι αφού εκπληρώθηκε το όνειρό του να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο επόμενος στόχος του θα μπορούσε να είναι η άδεια οδήγησης για να οδηγήσει τα πολύτιμα αυτοκίνητα της συλλογής του.