Ο Εμπαπέ βρήκε δίχτυα κόντρα στο Λουξεμβούργο κι αφιέρωσε το γκολ στον θείο του που έφυγε από τη ζωή (pic)

Εμπαπέ

i

© PrtScr

Ο Εμπαπέ βρήκε δίχτυα κόντρα στο Λουξεμβούργο κι αφιέρωσε το γκολ στον θείο του που έφυγε από τη ζωή (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:26 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 06.06.2024

Ο Κίλιαν Εμπαπέ δεν ξέχασε τον θείο του, ο οποίος πριν μερικές ημέρες έφυγε από τη ζωή.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ αποτελεί δίχως αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών, με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας. Η «Βασίλισσα» έκανε το «μπαμ» κι έτσι ο Γάλλος σούπερ σταρ θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Λίγα 24ωρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο 25χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας, στο νικηφόρο φιλικό (3-0) απέναντι στο Λουξεμβούργο, βάζοντας το... κερασάκι στην τούρτα στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μετά την επίτευξη του γκολ, ο ίδιος θέλησε να το αφιερώσει στον θείο του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες νωρίτερα.

Ο Εμπαπέ θα παρουσιαστεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά το Euro

Άπαντες στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ περιμένουν την παρουσίαση του σούπερ σταρ, όμως αυτή όπως όλα δείχνουν θα αργήσει. Σύμφωνα με την «Equipe», ο ίδιος αναμένεται να συστηθεί στο κοινό των Μαδριλένων μετά το Euro που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη και πάνω από 80.000 θα κατακλύσουν τον «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Όσον αφορά στο ντεμπούτο του, αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της Εθνικής Γαλλίας στο επερχόμενο Euro.

Εάν ο ίδιος φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά με τη χώρα του, τότε δεν θα λάβει μέρος στην καθιερωμένη περιοδεία που κάνουν οι παίκτες του Αντσελότι στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα κάνει το ντεμπούτο του στο ευρωπαϊκό Super Cup εναντίον της Αταλάντα στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

Η μέρα που η Μπαρτσελόνα απέρριψε τον Εμπαπέ για να πάρει τον Ντεμπελέ
LA LIGA

10:15 - 05.06.2024

Η μέρα που η Μπαρτσελόνα απέρριψε τον Εμπαπέ για να πάρει τον Ντεμπελέ

Πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ακόμα παίκτης της Μονακό, η Μπαρτσελόνα βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του Γάλλου αστέρα, αλλά αποφάσισε να στραφεί στην περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Από την άλλη, σε περίπτωση που οι «Τρικολόρ» αποκλειστούν νωρίτερα, ο ίδιος εκτός απροόπτου θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση σε κάποιο από τα φιλικά με Μίλαν στις 31 Ιουλίου, Μπαρτσελόνα στις 3 Αυγούστου και Τσέλσι στις 6 του ίδιου μήνα.