Πέρεθ για Εμπαπέ: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για μεταγραφές - Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας»

Πέρεθ - Εμπαπέ

i

© PrtScr

Πέρεθ για Εμπαπέ: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για μεταγραφές - Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:30 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 02.06.2024

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, μίλησε για τον Κίλιαν Εμπαπέ και τη μεταγραφή του μετά τον τελικό του Champions League.

Η «βασίλισσα» κατέκτησε το Champions League για 15η φορά στην ιστορία της και ταυτόχρονα επέστρεψε στον θρόνο της!

Στον τελικού του Λονδίνου απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Ρεάλ Μαδρίτης άντεξε στην πίεση των Γερμανών κυρίως στο πρώτο μέρος κι έφτασε στη νίκη (2-0), χάρη στα γκολ των Καρβαχάλ και Βινίσιους.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσει για τη μεταγραφή του Κίλιαν Εμπαπέ.

Ο ίδιος δέχτηκε ερώτηση για τον Γάλλο σούπερ σταρ κι απάντησε χαρακτηριστικά: «Ο Μπαπέ; Δεν είναι η νύχτα για να μιλήσουμε για άλλους παίκτες. Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας για να μιλήσουμε για το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης».

Έσκασε η «βόμβα»: Έγινε γνωστή η μέρα που η Ρεάλ θα ανακοινώσει την απόκτηση του Εμπαπέ

Μετά από πολλά χρόνια ανάλυσης, εικασιών (από το 2017 συγκεκριμένα), δηλώσεων ή προθέσεων, η πολυαναμενόμενη στιγμή είναι ήδη στον ορίζοντα. Στη Μαδρίτη, όλα είναι έτοιμα για την επίσημη την παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος αστέρας σχεδιάζει να εμφανιστεί στην πρωτεύουσα της Ισπανίας την επόμενη εβδομάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του στους «μερένχες» κι εν συνεχεία να παρουσιαστεί ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι ιθύνοντες των Μαδριλένων, θέλησαν κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών να μείνουν μακριά από κάτι που ενδεχομένως να φανέρωνε την μεταγραφή του Εμπαπέ στο ρόστερ τους. Αυτό που συνέβη το 2022 τους οδήγησε να κινηθούν με διαφορετικό τρόπο και κυρίως να μην αναγνωρίσουν καμία κίνηση σχετικά με τη απόκτηση του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Να σημειωθεί ότι ο Εμπαπέ έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους Μαδριλένους, κερδίζοντας 15 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, συν ένα μπόνους εγγραφής 150 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθεί για πέντε χρόνια. Επιπλέον, θα διατηρήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων εικόνας του.