Κασίγιας για τη μεταγραφή του Εμπαπέ: «Δεν ξέρω αν πήραμε το Champions League το Σάββατο ή σήμερα»

Κίλιαν Εμπαπέ

i

© Twitter/Fabrizio Romano

Κασίγιας για τη μεταγραφή του Εμπαπέ: «Δεν ξέρω αν πήραμε το Champions League το Σάββατο ή σήμερα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:43 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:44 - 04.06.2024

Ο Ίκερ Κασίγιας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε το πολυαναμενόμενο «μπαμ» και το μεταγραφικό σίριαλ με την έλευση του Κίλιαν Εμπαπέ έλαβε τέλος.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα αποτελεί παίκτης της «βασίλισσας» για τα επόμενα πέντε χρόνια, κάτι που έκανε γνωστό στην ανακοίνωσή της η ισπανική ομάδα. «Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κιλιάν Εμπαπέ κατέληξαν σε συμφωνία, με την οποία ο ίδιος θα είναι ο παίκτης της ομάδας για τις επόμενες πέντε σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά αυτή.

Αυτή η μεταγραφή προκάλεσε μεγάλο... θόρυβο, ενώ δεν έμεινε ασχολίαστη από τον θρύλο του συλλόγου, Ίκερ Κασίγιας. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μέσα από τα social media δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν κερδίσαμε το Champions League το Σάββατο ή το κερδίσαμε σήμερα με την υπογραφή του Εμπαπέ».

Θυμίζουμε πως λίγα 24ωρα πριν, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε για 15η φορά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Απίθανο: Ίλιγγος από τον ετήσιο μισθό του Εμπαπέ – Θα παίρνει λιγότερα από όσα έπαιρνε στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Μαδριλένων, με το χρηματικό ποσό, που θα μπει στις τσέπες του από τη μεταγραφή του στη «Βασίλισσα» να προκαλεί ίλιγγο. Συγκεκριμένα, ο ετήσιος μισθός του θα είναι περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ καθαρά, συν ένα μπόνους εγγραφής 100 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθεί για πέντε χρόνια. Επιπλέον, θα διατηρήσει το 80% των δικαιωμάτων εικόνας του.

Εν ολίγοις, ο Εμπαπέ με βάση όλα αυτά θα λαμβάνει ετησίως το ποσό των 77,5 εκατ. ευρώ (περίπου) και αυτομάτως γίνεται ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, καθώς στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Μέσι, του οποίου ο μισθός στην Μπαρτσελόνα «άγγιζε» τα 88 εκατ. ευρώ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν έπαιρνε περισσότερα χρήματα. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος επιθετικός «καθάριζε» τον χρόνο 200 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το «The Athletic».