Ο λόγος που ο Εμπαπέ έμεινε άναυδος από την υποδοχή των οπαδών της Ρεάλ στο ντεμπούτο του στο «Μπερναμπέου»

Κιλιάν Εμπαπέ - Φωτ. IMAGO

Ο λόγος που ο Εμπαπέ έμεινε άναυδος από την υποδοχή των οπαδών της Ρεάλ στο ντεμπούτο του στο «Μπερναμπέου»

Κώστας Τόπας 12:17 - 04.09.2024

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκαν και καταχειροκρότησαν τον Κιλιάν Εμπαπέ στην πρώτη του εμφάνιση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» παρά το γεγονός ότι δεν είχε βρει δίχτυα στα πρώτα τρία ματς πρωταθλήματος.

Οι οπαδοί της Μαδρίτης γέμισαν το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στα μέσα Ιουλίου την ημέρα που ο Κιλιάν Εμπαπέ παρουσιάστηκε από τυς «μερένχες». Στη συνέχεια, ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας υπέμεινε μια δύσκολη περίοδο καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει στους τρεις πρώτους αγώνες του στη La Liga, ένα σερί που τελείωσε στην τέταρτη αγωνιστική, που χτύπησε δύο φορές εναντίον της Μπέτις την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τη «Marca», ο Εμπαπέ περίμενε ότι θα είχε μια δύσκολη στιγμή από τους οπαδούς των Μαδριλένων, καθώς πίστευε ότι θα έπρεπε να κάνει μερικές εκπληκτικές εμφανίσεις για να τους κερδίσει. Αντίθετα, έχει σοκαριστεί από τη θερμή υποδοχή που έλαβε από τότε που έφτασε στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ντεσάν: «Ο Εμπαπέ δεν είναι ρομπότ ή υπεράνθρωπος»
NATIONS LEAGUE

12:11 - 03.09.2024

Ντεσάν: «Ο Εμπαπέ δεν είναι ρομπότ ή υπεράνθρωπος»

Η περίοδος που ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν σκόραρε έλαβε τέλος την Κυριακή και με αφορμή την διακοπή για το Nations League, o προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, σε συνέντευξη τύπου δεν δίστασε να υπερασπιστεί τον Γάλλο διεθνή για όλη την κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

Η λαμπερή υποδοχή του Γάλλου αστέρα στη Μαδρίτη είναι το αντίθετο που βίωνε μέχρι το τέλος της περυσινής σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν γεμάτη με επικρίσεις από τους οπαδούς, αλλά και με πολλές κόντρες με τον Λουίς Ενρίκε και τον πρόεδρο του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Πάντως, το δράμα με την πρώην ομάδα του συνεχίζεται, καθώς κινείται νομικά εναντίον του συλλόγου για χρήματα που φέρεται να του οφείλουν.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα επιστρέψει στη αποστολή της εθνικής του ομάδα για τους αγώνες του στο Nations League με την Ιταλία και το Βέλγιο στις 6 και 9 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ισπανία πριν από την αναμέτρηση των Μαδριλένων, στη La Liga με τη Σοσιεδάδ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!