Εμπαπέ: «Όλα λειτουργούν πολύ καλά στη Ρεάλ, δεν θέλω να εκδικηθώ την Παρί» (vids)

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Εμπαπέ: «Όλα λειτουργούν πολύ καλά στη Ρεάλ, δεν θέλω να εκδικηθώ την Παρί» (vids)

Sportal newsroom 18:01 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 05.09.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε εν όψει του Γαλλία - Ιταλία για το Nations League και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στην πρώην ομάδα του, Παρί Σεν Ζερμέν.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της Γαλλίας με την Ιταλία για το Nations League, ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε για τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, την επιστροφή του στο Παρίσι, τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης και το ενδεχόμενο εκδίκησης από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προσαρμογή του στη Ρεάλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα λειτουργούν πολύ καλά. Η απόδοσή μου βελτιώνεται σιγά σιγά. Σκόραρα, οπότε τα πράγματα λειτουργούν. Έρχομαι με την ίδια ενέργεια όπως πάντα στη γαλλική ομάδα».

Τίτλος, κριτική και τρία γκολ: Ο δύσκολος «μήνας του μέλιτος» του Εμπαπέ με τη Ρεάλ
LA LIGA

09:32 - 03.09.2024

Τίτλος, κριτική και τρία γκολ: Ο δύσκολος «μήνας του μέλιτος» του Εμπαπέ με τη Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έκλεισε σχεδόν ένα μήνα ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και δεν κύλησαν όλα ιδανικά στα πρώτα του βήματα, ο Γάλλος αστέρας έχει ήδη ένα τρόπαιο και τρία γκολ με τη φανέλα των Μαδριλένων.

Για τη Γαλλία: «Πάντα έρχομαι για να κερδίσω για τη γαλλική ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Μαδρίτη, αλλά η ευχαρίστησή μου που βρίσκομαι στους μπλε δεν έχει αλλάξει».

Η απόδοσή του μετά το Euro: «Δεν έχω πια σπασμένη μύτη, οπότε είμαι καλά! Η θέση μου; Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Δεν αλλάζει πολύ, μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις και τα έχω πάει καλά και στις τρεις. Νιώθω καλά. Ειλικρινά, σωματικά και ψυχικά είμαι καλά».

Για τον Μπαρκολά που είναι συμπαίκτης του στη Γαλλία και αντικαταστάτης του στην Παρί: «Δεν με εκπλήσσει η απόδοσή του. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, πέρα από καλός παίκτης είναι καλός άνθρωπος. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας εν δυνάμει μεγάλος ποδοσφαιριστής. Είναι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπου θα μπορέσει να εξελιχθεί και να παίξει σπουδαία παιχνίδια». 

Για την Παρί Σεν Ζερμέν: «Έχω μόνο καλές αναμνήσεις με την Παρί. Είναι ένας σύλλογος που μου έχει δώσει τα πάντα. Πέρασα επτά υπέροχα χρόνια. Η πραγματικότητα είναι ότι τους εύχομαι τα καλύτερα».

Για το αν θέλει να πάρει εκδίκηση για κάποια πράγματα που έχουν συμβεί: «Όχι, ίσως είναι η ηλικία μου, μαθαίνω ότι η εκδίκηση δεν υπάρχει. Αυτό που συνέβη πέρυσι συνέβη και αυτό θα με βοηθήσει να μην ξανακάνω τα ίδια λάθη».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!