Εμπαπέ: «Όνειρο μου να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Εμπαπέ: «Όνειρο μου να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024»

Sportal newsroom 12:39 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 14.08.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναφέρθηκε στο όνειρό του να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Μπορεί να έχει γίνει ήδη Παγκόσμιος πρωταθλητής, μπορεί να έχει κάνει χατ τρικ σε τελικό του Μουντιάλ, μπορεί να σπάει όλα τα ρεκόρ, ο Κιλιάν Εμπαπέ όμως θέλει να βρεθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι France 3, ανέφερε ότι όνειρό του είναι να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Κάτι που μπορεί να πει κανείς ότι είναι και προς τιμήν του, καθώς αρκετοί σταρ του ποδοσφαίρου, σνομπάρουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Κάτι που εν μέρει είναι και λογικό, καθώς ειδικά οι ευρωπαϊκές ομάδες λίγους μήνες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν και το Euro

O Καρίμ Μπενζεμά είναι βάσει αριθμών ο πιο «καυτός» επιθετικός το 2023 - Τι κάνουν Χάαλαντ και Εμπαπέ
LA LIGA

11:02 - 07.04.2023

O Καρίμ Μπενζεμά είναι βάσει αριθμών ο πιο «καυτός» επιθετικός το 2023 - Τι κάνουν Χάαλαντ και Εμπαπέ

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει 17 γκολ και πέντε ασίστ ως τώρα στη χρονιά που διανύουμε σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα περισσότερα γκολ και ασίστ το 2023 στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

«Ελπίζω να είμαι εκεί. Όλοι ξέρουν ότι πάντα ονειρευόμουν να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα, υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη και είναι απαραίτητο να αξιολογηθούν» ήταν τα πρώτα λόγια του 24χρονου και συνέχισε λέγοντας:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι στο ημερολόγιο της FIFA. Υπάρχει και ο σύλλογος, υπάρχει η εθνική ομάδα, υπάρχει Euro, οπότε πρέπει να μιλήσουμε. Αυτές είναι οι παράμετροι που πρέπει να αξιολογηθούν αλλά φυσικά θα ήταν όνειρο να είμαι στους Αγώνες, με έναν παραπάνω λόγο επειδή γίνονται στο Παρίσι», ανέφερε ο Εμπαπέ που μετά και το Μουντιάλ του Κατάρ πήρε το περιβραχιόνιο της εθνικής ομάδας της Γαλλίας.