Πότε θα ανακοινώσει το μεγάλο «μπαμ» με Εμπαπέ η Ρεάλ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Πότε θα ανακοινώσει το μεγάλο «μπαμ» με Εμπαπέ η Ρεάλ

Κώστας Τόπας 10:42 - 03.06.2024

Στη Μαδρίτη όλοι χορεύουν σε ρυθμούς... Εμπαπέ, με την Ρεάλ να ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου Γάλλου αστέρα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης σήκωσε το 15ο Champions League στους ουρανούς του Γουέμπλεϊ το περασμένο Σάββατο (01/06) και έκλεισε την επίσημη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επομένως, είναι καιρός για τους Μαδριλένους να κοιτάξουν μπροστά και να ξεκινήσουν να σκέφτονται τη νέα σεζόν. Μία υπόθεση που οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν, είναι αυτή του Κίλιαν Εμπαπέ.

Την Κυριακή (02/06), ο έγκριτος Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε με το κλασικό μότο του «here we go», ότι ο Εμπαπέ θα είναι νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι όλα τα έγγραφα μεταβίβασης υπογράφηκαν, σφραγίστηκαν και συμπληρώθηκαν από τις δύο πλευρές, προκειμένου να επισημοποιηθεί το «deal».

Οι ιθύνοντες των Μαδριλένων, θέλησαν όλους αυτούς τους μήνες να μείνουν μακριά από κάτι που ενδεχομένως να φανέρωνε την μεταγραφή του Εμπαπέ στο ρόστερ τους. Αυτό που συνέβη το 2022 τους οδήγησε να κινηθούν με διαφορετικό τρόπο και κυρίως να μην αναγνωρίσουν καμία κίνηση σχετικά με τη απόκτηση του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τελικά όταν όλα έγιναν γνωστά, το μόνο που απέμενε να γνωστοποιηθεί είναι η μέρα που θα πέσουν κι επίσημα οι υπογραφές. Αυτό θα γίνει σήμερα (03/06) όπως αναφέρουν στην Ισπανία, με την Ρεάλ να ετοιμάζεται να ανακοινώσει το μεγάλο «μπαμ» με τον Εμπαπέ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με τους «μερένχες», γεγονός που θα τον κρατήσει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έως το 2029.

Ο Εμπαπέ θα κερδίζει 15 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, συν ένα μπόνους εγγραφής 150 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθεί για πέντε χρόνια. Επιπλέον, θα διατηρήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων εικόνας του.

Ο Γάλλος αστέρας έχει ήδη συγκεντρωθεί με την εθνική του ομάδα για να προετοιμαστεί για το Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, το οποίο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου. Την ερχόμενη Τετάρτη (05/06) οι Γάλλοι θα αναμετρηθούν σε φιλική αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο και όλα δείχνουν ότι η άφιξη του Εμπαπέ στην ισπανική πρωτεύουσα θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου.