Πρόβλημα με Εμπαπέ και μεγάλη ανησυχία στη Ρεάλ ενόψει του ντέρμπι με Ατλέτικο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ - Φωτ. IMAGO

Πρόβλημα με Εμπαπέ και μεγάλη ανησυχία στη Ρεάλ ενόψει του ντέρμπι με Ατλέτικο

Κώστας Τόπας 09:41 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 25.09.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με την Αλαβές και πλέον άπαντες στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, μιας και την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να αγχώθηκε αλλά τελικά κατάφερε να επικρατήσει της Αλαβές στο «Μπερναμπέου». Οι νυν πρωταθλητές της La Liga είχαν προβάδισμα τριών τερμάτων, αλλά δύο γκολ από τους φιλοξενούμενους, λίγο πριν το φινάλε. έκαναν τα πράγματα πολύ νευρικά, αν και όχι αρκετά για να χάσουν βαθμούς οι Μαδριλένοι.

Από την πλευρά του, ο Κιλιάν Εμπαπέ επέκτεινε το σερί σκοραρίσματος του με το έκτο του γκολ σε πέντε παιχνίδια, στη νίκη επί της Αλαβές. Ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός ζήτησε αλλαγή στο 80' λόγω μυϊκού προβλήματος, σύμφωνα με τον προπονητή της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος πρόσθεσε ότι το πρόβλημα δεν ήταν σοβαρό.

Μετέτρεψε το πάρτι σε θρίλερ, αλλά νίκησε η Ρεάλ πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο!
LA LIGA

23:57 - 24.09.2024

Μετέτρεψε το πάρτι σε θρίλερ, αλλά νίκησε η Ρεάλ πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρότι είχε πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων κόντρα στην Αλαβές και φαινόταν να έχει ένα άνετο βράδυ, κατάφερε να αγχωθεί στο φινάλε, αλλά πήρε την τέταρτη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας με 3-2.

«Μου ζήτησε να βγει προληπτικά», είπε ο Κάρλο Αντσελότι μετά το ματς. «Ένιωσε δυσφορία.», συμπλήρωσε ο Ιταλός τεχνικός Ο πρώην Παριζιάνος πρέπει να δώσει εξετάσεις την Τετάρτη (25/09), ενώ υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Κυριακή την Ατλέτικο (29/09, 22:00) στο ντέρμπι της Μαδρίτης.

Στη Ρεάλ βέβαια δεν ανησυχούν για την κατάσταση του τραυματισμού του Εμπαπέ και όλα δείχνουν ότι ο Γάλλος αστέρας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να είναι στο ντέρμπι με τους «ροχιμπλάνκος».

Μάλιστα, υπήρχε η εικασία ότι ο Γάλλος θα ξεκουραζόταν στη μονομαχία με την Αλαβές, σκεπτόμενος και το ντέρμπι, αλλά τελικά μπήκε στην ενδεκάδα. Ο Εμπαπέ έχει χάσει μόνο το δεύτερο παιχνίδι της διακοπής της εθνικής ομάδας με τη Γαλλία μέχρι στιγμής.

Αν και ήταν δύσκολο για αυτόν να ξεκινήσει στη La Liga, έχει πλέον σκοράρει σε τέσσερα σερί παιχνίδια πρωταθλήματος, από τότε που έκανε ντεμπούτο με δύο τέρματα κόντρα στην Μπέτις. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ακόμη τρεις αγώνες πριν από την επόμενη διακοπή. Ο Αντσελότι από την πλευρά του θα θέλει να βεβαιωθεί ότι ο Εμπαπέ θα παραμείνει σε φόρμα. Ωστόσο, όλα αυτά προϋποθέτουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή να είναι παρωδικό.