Εμπαπέ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή θέλω να απολαύσω τις διακοπές μου»

Εμπαπέ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή θέλω να απολαύσω τις διακοπές μου»

Κώστας Τσιακλής • 18:35 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 14.08.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το μέλλον του και του απάντησε πως αυτή τη στιγμή σημασία για τον ίδιο έχουν οι διακοπές του στο Καμερούν.

Την ώρα που τα σενάρια για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν έχουν πάρει φωτιά, ο Γάλλος επιθετικός απολαμβάνει τις διακοπές του στο Καμερούν. Ο 24χρονος άσος ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο ίδιος απάντησε ακριβώς με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή ότι αυτή τη στιγμή σημασία έχουν οι διακοπές του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αρνήθηκε να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2025 και έκτοτε τα σενάρια για το μέλλον του έχουν πάρει «φωτιά». Ένας δημοσιογράφος θέλησε να τον ρωτήσει για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Γάλλος επιθετικός του απάντησε ότι αυτή τη στιγμή σημασία έχουν οι διακοπές του στο Καμερούν και θέλει να τις απολαύσει.

Αναλυτικά η απάντηση του Εμπαπέ:

«Που θα παίξω την επόμενη σεζόν; Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο Καμερούν και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Θέλω να απολαύσω τις διακοπές μου και τη διαμονή μου εδώ στο Καμερούν. Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία για μένα».

Πάντως όπως αναφέρθηκε πρόσφατα η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει να ρισκάρει να χάσει ως ελεύθερο τον Εμπαπέ το καλοκαίρι του 2024 και έτσι του έστειλε τελεσίγραφο. Ο πρόεδρος του συλλόγου λοιπόν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, είπε τα εξής:

«Δεν θέλουμε να αφήσουμε τον Εμπαπέ να φύγει ελεύθερος το 2024. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Αν ο Κιλιάν θέλει να μείνει, αυτό θέλουμε και εμείς. Αλλά θα πρέπει να υπογράψει το νέο συμβόλαιο. Δεν θέλουμε να χάσουμε ως ελεύθερο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, αυτό είναι αδύνατο. Ο ίδιος ο Εμπαπέ μας έχει μεταφέρει ότι δεν θα φύγει σαν ελεύθερος. Αν άλλαξε γνώμη, αυτό δεν είναι δικό μου λάθος»

Η Παρί βγάζει στο «σφυρί» τον Εμπαπέ έναντι 200 ​​εκατ. ευρώ, κατέθεσε ήδη πρόταση η Λίβερπουλ!
LIGUE 1

13:29 - 07.07.2023

Η Παρί βγάζει στο «σφυρί» τον Εμπαπέ έναντι 200 ​​εκατ. ευρώ, κατέθεσε ήδη πρόταση η Λίβερπουλ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από την ομάδα, αρκεί να φτάσει στα γραφεία της πρόταση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ! Η Λίβερπουλ έχει καταθέσει ήδη πρόταση, αλλά ο 24χρονος Γάλλος αστέρας αρνήθηκε μιας κι επιθυμία του είναι να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ.

Μάλιστα για τον Εμπαπέ μίλησε και ο νέος προπονητής της Παρί, Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ανέφερε: «Όταν μιλήσαμε για το project που θα φτιάξουμε, μιλήσαμε για όλα τα πιθανά σενάρια. Δεν θα πω περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο και θα δούμε. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Ελπίζουμε να φτιάξουμε μία ενδιαφέρουσα ομάδα. Όσα έχουμε πει με τον πρόεδρο θα μείνουν μεταξύ μας».