Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Εμπαπέ ευχαρίστησε τους πάντες εκτός από έναν (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Εμπαπέ ευχαρίστησε τους πάντες εκτός από έναν (vid)

Κώστας Τόπας 10:35 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 29.05.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του παρέλειψε ένα άτομο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοίνωσε την Παρασκευή (10/05) ότι θα φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στους λογαριασμούς του στα social media. Θα είναι ελεύθερος αφού λήξει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να θεωρείται ο επόμενος προορισμός στην καριέρα του.

«Ήθελα να σας μιλήσω. Πάντα έλεγα ότι θα σας μιλήσω όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήθελα να σας πω σε όλους ότι αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν πρόκειται να συνεχίσω και θα ολοκληρώσω την περιπέτεια μου σε λίγες εβδομάδες, θα παίξω αυτή την Κυριακή τον τελευταίο μου αγώνα στο Parc des Princes», είπε αρχικά στη δήλωσή του ο Γάλλος αστέρας.

Μόνο η Ρεάλ στο μυαλό του: Οι ομάδες και τα... τρελά χρήματα που απέρριψε ο Εμπαπέ πριν δεχτεί την πρόταση της «βασίλισσας»
LIGUE 1

09:15 - 12.05.2024

Μόνο η Ρεάλ στο μυαλό του: Οι ομάδες και τα... τρελά χρήματα που απέρριψε ο Εμπαπέ πριν δεχτεί την πρόταση της «βασίλισσας»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ όπως φαίνεται είχε στο μυαλό του μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης μιας και προηγουμένως είχε απορρίψει ομάδες από την Premier League, αλλά και τα τεράστια ποσά που του πρόσφεραν στη Σαουδική Αραβία.

«Με βοήθησε να εξελιχθώ ως παίκτης, με το να είμαι δίπλα σε μερικούς από τους καλύτερους στην ιστορία και να εξελιχθώ και ως άνδρας τόσο μέσα από τη δόξα όσο και από τα λάθη που έχω κάνει...

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα και όλους τους προπονητές. Είναι δύσκολο, ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να ανακοινώσω ότι θα φύγω από τη χώρα μου...

Χρειάζομαι μια νέα πρόκληση μετά από επτά χρόνια. Δεν ανταποκρίνομαι πάντα στην αγάπη που μου δώσατε όλοι για επτά χρόνια, αλλά ποτέ δεν ήθελα να σας απατήσω. Πάντα ήθελα να είμαι ουσιαστικός.

Η Παρί είναι ένας σύλλογος που δεν αφήνει ποτέ κανέναν αδιάφορο. Μπορείς να την αγαπήσεις ή να τη μισήσεις. Έκανα την επιλογή να την αγαπήσω και το έκανα για επτά χρόνια. Δεν μετανιώνω καμία στιγμή. Είναι ένας σύλλογος που θα κρατήσω στη μνήμη μου για όλη μου τη ζωή», κατέληξε.

Ο Εμπαπέ ευχαρίστησε όλους τους συμπαίκτες που είχε κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο καθώς και τους πρώην προπονητές Ουνάι Έμερι, Τόμας Τούχελ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Κρίστοφερ Γκαλτιέ και τον τωρινό προπονητή του, Λουίς Ενρίκε.

Επαίνους από τον Γάλλο επιθετικό έλαβαν και οι αθλητικοί διευθυντές της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο και Λουίς Κάμπος. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν κατονομάστηκε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Εμπαπέ και οι οπαδοί πιστεύουν ότι ήταν μια χαρακτηριστική παράλειψη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, η σχέση μεταξύ Αλ Κελαϊφί και Εμπαπέ χάλασε μετά την απόφαση του σούπερ σταρ να ανακοινώσει την αποχώρησή του τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Γάλλος αστέρας παραλείποντας τον ισχυρό άνδρα των Παριζιάνων, από την ομιλία του οδήγησε τα social media σε υπερένταση.

«Το παρακολούθησα δύο φορές και δεν το πρόσεξα. Σωστά, αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον δεδομένου ότι του έδωσε τα κλειδιά του κλαμπ», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. Ένας δεύτερος έγραψε: «Δεν το είχα προσέξει, αλλά αυτό είναι ενδεικτικό».

Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Ο Νάσερ μπλόκαρε την μεταγραφή του το 2021, κρατούσε αυτή τη κακία...». Ένας τέταρτος σχολίασε: «Πάντα μισείς τον φύλακα της φυλακής σου».