Στο νοσοκομείο ο Εμπαπέ - Χάνει τους ομίλους του Euro

O Κιλιάν Εμπαμπέ

i

© Imago

Στο νοσοκομείο ο Εμπαπέ - Χάνει τους ομίλους του Euro

Τζιοβάνι Ζάκαρη 08:41 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 18.06.2024

Κάταγμα στη μύτη υπέστη ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ πιθανολογείται ότι θα χάσει τους ομίλους του Euro.

H Γαλλία επικράτησε της Αυστρίας με 1-0 όμως το τελικό σφύριγμα του Χιλ Μανθάνο βρήκε τους «μπλε» με μεγάλη ανησυχία. Ο Κιλιάν Εμπαμπέ συγκρούστηκε με τον Ντάνσο με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος και όταν σηκώθηκε ήταν γεμάτος με αίματα.

Βέβαια, ο ίδιος δεν πτοήθηκε και ενώ ετοιμαζόταν να βγει αλλαγή μπήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο, δίχως να πάρει άδεια από τον διαιτητή, με αποτέλεσμα να δει την κίτρινη κάρτα. Εν τέλει ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε από το γήπεδο και ο αμέσως επόμενος προορισμός του προορισμός ήταν το νοσοκομείο, όπου και διακομίσθηκε μετά τον τραυματισμό του.

Από εκεί τα μαντάτα δεν ήταν και πολύ καλά, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα γαλλικά ΜΜΕ. Ο Εμπαπέ φαίνεται πως υπέστη κάταγμα στη μύτη και ως εκ τούτου θα χρειαστεί να απουσιάσει για κάμποσα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν τα Μέσα της χώρας, ο επιθετικός και αρχηγός των «μπλε» θα χάσει τα παιχνίδια των ομίλων, προκειμένου να γίνει σωστά η αποκατάστασή του.

Έτσι, η επιστροφή του αναμένεται να λάβει χώρα στη φάση των «16», αν και εφόσον η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν προκριθεί σε αυτή. Βέβαια, ακόμα και εκεί δεν θα αγωνιστεί όπως συνήθως, αφού ο ίδιος θα φορά ειδική μάσκα προστασίας. Μάλιστα, ο 25χρονος το αντιμετώπισε με αρκετή δόση χιούμορ, κάνοντας μία ανάρτηση στην οποία ρωτούσε το κοινό του: «Έχετε καμία καλή ιδέα για μάσκες;»

⚽️Ρουμάνοι... βρυκόλακες, το «καρδιογράφημα» του Βελγίου και η Γαλλία που νίκησε χωρίς να σκοράρει